Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı



Geçtiğimiz haftalarda İran sınırından saldıran hain terör örgütü PKK’nın şehit ettiği Piyade Uzman Çavuş Yasin Çubuk’un ardından bir hafta sonra da babaannesi Hatice Çubuk’ta hayatını kaybetmişti. Şehidin ailesi bir mesaj yayınlayarak, kendilerini arayarak başsağlığı dileyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, cenazeye katılanlara teşekkür etti.

Iğdır’da PKK’lı teröristlerce uğradığı saldırıda şehit olan Şuhut’un Balçıkhisar köyünden Piyade Uzman Çavuş Yasin Çubuk binlerce vatandaşın katılımı ile gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Şehidin cenazesinin ardından bir hafta sonra 79 yaşındaki babaannesi, Hatice Çubuk da vefat etti. Çubuk ailesi, şehit Yasin Çubuk ve babaannesi Hatice Çubuk’un cenazeleri nedeniyle kendilerini ziyaret eden, arayan ve cenazeye katılarak başsağlığı dileyen vatandaşlara teşekkür etti.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan aile ile görüştü”

Çubuk ailesi yayınladığı mesajda, “1 Haziran 2019 tarihinde Iğdır'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan oğlumuz Piyade Uzman Çavuş Yasin Çubuk (23) ve bir hafta sonra 8 Haziran 2019 tarihinde şehit oğlumun 79 yaşındaki babaannesi, annem Hatice Çubuk’un vefatları nedeniyle bizleri telefonla arayarak yalnız bırakmayan başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, milletvekilleri, Vali Mustafa Tutulmaz, şehit törenimize ve annemizin cenaze törenine iştirak ederek acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini ileten, evimize kadar gelerek acımıza ortak olan basiret ve feraset sahibi aziz milletimize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsımız ve ailemiz adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Çubuk ailesi adına; Lokman Çubuk, Hüseyin Çubuk, Ali Osman Çubuk” ifadelerine yer verdi.