Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesine katılan ve Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına atanan akademik personel için tanışma toplantısı düzenlendi.

AKÜ Rektörlüğü yönetim kurulu salonunda düzenlenen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran katıldı.

Şimdiye kadar 802 bilgisayar dağıtıldı

Toplantıda konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesine yeni katılan ve Dr. Öğr. Üyesi kadrosunu alan personel için geleneklerini sürdürüp dizüstü bilgisayarlarını verdiklerini söyledi. Daha önce 802 adet bilgisayar dağıttıklarını ifade eden Karakaş, “Bu geleneği devam ettirmeye çalışacağız. Bu anlamda bizim yönetim dönemimizin de ilk bilgisayar dağıtımı olacak. Bu bilgisayarlar daha fazla çalışalım ve daha fazla yayın yapalım diye veriliyor. Tabi öğretim üyesinin tek teçhizatı bilgisayar değil. Kitaplar var. Her bölümün kendi özelliklerine göre teçhizatları var. Onlar değişik biçimlerde temin ediliyor” diye konuştu.

Yönetim olarak uzun zamandan beri öğretim elemanlarına katkılar yaptıklarını dile getiren Karakaş, “Daha önceki rektörlerimiz döneminde de bu uygulama gerçekleştirildi. Biz de güzel bir uygulama olduğu için devam ettiriyoruz. Bundan sonraki akademik süreçlerinizde daha güzel ve kaliteli yayınlar, çalışmalar, araştırmalar yaparsınız. Bu üniversitemizin küçük bir hediyesi olarak çalışmalarınıza vesile olsun. Bundan sonraki akademik süreçlerinizde de başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı, dizüstü bilgisayarlar ile harici belleklerin dağıtılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.