Bayramlaşma törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burcu Köksal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, İkmal ve Garnizon Komutan V. İkm. Alb. Ali İhsan İmre, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Bayramlaşma törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burcu Köksal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, İkmal ve Garnizon Komutan V. İkm. Alb. Ali İhsan İmre, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptı. Sırasıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Milletvekilleri Mehmet Taytak, İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Burcu Köksal ve Prof. Dr. Veysel Eroğlu Ramazan Bayramı kutlama mesajlarını paylaştılar.

Daha sonra söz alan Vali Mustafa Tutulmaz öncelikle protokol üyelerinin bayramını tebrik etti.

Vali Mustafa Tutulmaz konuşmasına herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederek başladı. Huzurlu bir Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine devam eden Vali Tutulmaz; ”Ramazan ayı süresince tüm kesimlerle bir arada olmaya özen gösterdik. Ramazan Ayında toplumsal dayanışma en üst düzeye çıktı. Sofralarımızın paylaşıldığı, küskünlüklerin azaltıldığı, mümkünse giderildiği, güzellik açısından ne varsa idrak edilen bir ay ve arkasından da bu ayın taçlandığı bir bayramı yaşıyoruz. İlimizde de huzurlu bir ortamda vatandaşlarımız hem ibadetlerini yerine getirdiler, hem de toplumsal ve sosyal dayanışmayı en üste çıkarmaya çalıştılar. Bizlerde kamu görevlileri olarak vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını giderme yönünde onların yanında olmaya çalıştık. Bu vesileyle görevi başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Mensuplarımıza, sağlık teşkilatımıza, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerimize teşekkür ediyorum. Nice bayramlara sağlık ve huzurla ulaşmak dileğiyle herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Buradaki törenin ardından Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri huzurevi sakinleriyle bayramlaşmak için Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gitti. Yaşlı vatandaşlarımızın ellerini öperek bayramlarını tebrik eden Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri bu anlamlı günde onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştı.

Vali Mustafa Tutulmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Ramazan Bayramı’nın 2. gününde sizlerin bayramını kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. Ramazan ayını geçirdik. Ramazanda bir kez sizlerle birlikte, iki kez de yavrularımızla birlikte evlerinde iftar yaptık. Neredeyse her 7 günde bir sizlerle birlikteydik. Sizlerin Ramazan sevincine, iftar sevincine ortak olmaya çalıştık. Bugün de onun karşılığı olarak hep beraber mutlu bir şekilde bayramlaşıyoruz. İlimizde 4 tane Huzurevi var. Yakında Özcan Halaç beyin yaptırdığı yeni bir Huzurevi’de Emirdağ ilçemizde faaliyete geçecek. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak ve bir taraftan da ailelerin küçülmesi ile Huzurevlerine her geçen gün ihtiyaç daha fazla artmaktadır. Sosyal Devlet açısından Devletimize, bizlere, kamu görevlilerine düşen görev sizleri evinizdeki konforda buralarda misafir edebilmektir. Bunu da yapma gayreti içerisindeyiz. Zaman zaman eksiklikler olmuş olabilir. Bunları affetmenizi diliyoruz. Sağlıklı, huzurlu bir şekilde daha nice bayramlara hep birlikte ulaşabilmek dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum. ”dedi.

Daha sonra bayramlaşma programı İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi’nde devam etti. Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri emniyet mensuplarının bayramlarını kutlayarak, sağlık ve başarı dolu günler diledi.

Son olarak İl Jandarma Komutanlığına giden Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri burada da vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerimizin Ramazan Bayramlarını kutladı. Buradaki program sonrası bayramlaşma töreni sona erdi.