Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

aratıcı Çocuklar Derneği tarafından 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde beşincisini düzenlediği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasında “Çift Fileli Masa Tenisi” adını verdiği projesi ile yarışmada birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Düzenlenen yarışmada öğrencimiz Elmas Beyza Yılmaz birincilik ödülü ile ilçemizin ve kendi adını yarışmaya altın harflerle yazdırarak başarıya imzasını attı.



 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yapılan başvuru ile Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Taner Çetin ve öğrencimiz Elmas Beyza YILMAZ okulun desteğini alarak okulunu ve ilçemizi temsilen Samsung Geleceğin Mucitleri bilim yarışmasına katılmış ve projesi ön elemeyi geçerek ulusal çapta ilk 10 proje arasına girmeyi başarmıştır.



 Yapmış olduğu çift fileli masa tenisi adını verdiği projesi ile birincilik ödülünü almaya hak kazanan öğrencimiz, Yaratıcı Çocuklar Derneği Başkanı Didem ÇAPA ve Samsung Elektronik Türkiye Başkanı DaeHyun KİM imzalı plaket ödülünü almıştır.

 Okul Müdür Vekili Mustafa ORHAN; başta Teknoloji Tasarım Öğretmeni Taner ÇETİN’e, öğrencimiz Elmas Beyza YILMAZ’a, ailesine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarınızın daim olmasını dilerim dedi.