Sandıklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının ilk durağı “Sazak Mahallesi” oldu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Sandıklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının ilk durağı “Sazak Mahallesi” oldu.

Bilindiği gibi Başkan Mustafa Çöl’ün girişimleri ile mahalle kimliğine kavuşan Sazak Mahallesinde gerçekleştirilen ilk mahalle iftarında soğuk ve yağışlı havaya rağmen davete icabet eden mahalle sakinleri yağmura aldırmadan hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sazak Mahalle muhtarı Himmet Keskin tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımıza bizzat kendisi yemek ikram ederek hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundu. Yapılan iftarın akabinde misafirlerimize çay ve mısır ikramının yapıldığı ilk iftar yoğun yağışın altında sona erdi.

Görüşlerini aldığımız mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak; Başkan Mustafa Çöl’e seçimlerden önce vermiş olduğu yeni mahallemiz olan Sazak mahallesinde ilk iftarı yapacağız sözünü tuttuğu ve kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini vurguladılar. Mahalle olarak kendisine vermiş oldukları desteğin ne kadar doğru olduğunu bir kere daha gördüklerini için duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.