Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yurdunuseven, Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemde kurtuluş olan Ramazan ayının, Müslümanlar için fırsat ayı olduğunu belirtti.

Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemde kurtuluş olan Ramazan ayı, biz Müslümanlar için fırsat ayıdır. Hak ile olan bağlarımızın güçlendiği, kardeşlik ilişkilerimizin pekiştiği Ramazan ayı, manevi iklimin daha da artmasına, yayılmasına ile birlikte unuttuğumuz değerleri bizlere yeniden hatırlatacaktır. Millet olarak, her Ramazan ayında olduğu gibi, bu Ramazan ayında da, yardımlaşmayı, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyi, komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmeyi her zamankinden çok önemsemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Yurdunuseven mesajını şöyle tamamladı;

“Bereket, bolluk ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenabı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini bulunduran Ramazan Ayının İlimize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”