Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın birbirinden lezzetli yöresel yemekleri ile ürünlerinin görücüye çıktığı 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinin Gala Gecesine katıldı.

Festivalin Gala Gecesine Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan, farklı ülkelerden gelen şefler, büyükelçiler, il müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yöresel lezzetlere sahip çıkılması gerektiğinin önemini vurgulayan Yurdunuseven, Gastro Afyon Lezzet Festivali bu anlamda ilimizin lezzetlerinin tanıtılmasında büyük fayda sağlayacağını ifade etti.

“Afyonkarahisar marka bir şehir”

Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’da Gaziantep, Hatay illeri gibi Gastronomi turlarının bir durağı olacak. Afyon’umuzun bu akşam şeflerimizin de yemeklerde tercih ettiği gibi birçok farklı lezzetleri bulunuyor. Kültür Bakanlığı noktasında yapılacak tüm girişimlerde bizde her zaman hükümet olarak ilimize gerekli desteği vereceğiz. Gastro Afyon Lezzet Festivalinin de nice seneleri olur ve siz değerli şeflerimizi ve misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sayın Valimiz Mutafa Tutulmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Afyonkarahisar marka bir şehir, bunu Türkiye’de ve Dünya’da her anlamda duyurmaya devam edeceğiz”dedi.