Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

 

Afyonkarahisar Merkez İlçe Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları İstişare Toplantısı 23.04.2019 tarihinde Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Kısmında gerçekleştirildi. İstişare toplantısı, Eğitim-Bir-Sen üyesi okul ve kurum müdürleri ile saat:13.00, müdür yardımcıları ile saat:18.00 olmak üzere iki oturum şeklinde yapıldı.

 

Toplantı Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN’ın açılış konuşması ile başladı. ‘’ 5000 KM nin üzerinde yol kat ederek Merkez ilçede 140 okul ve kurumuzu ziyaret ettik. Hafta içi sabah başlayarak öğleye kadar okul ve kurum ziyaretleri yaparak çalışanlarla buluşuyoruz. Sendikamızın faaliyetleri ile ilgili bilgiler veriyoruz. Çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini birlikte değerlendirme fırsatı buluyoruz. Öğleden sonra büromuzda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız başarılı çalışmalarda en büyük desteği üye çalışanlarımızdan alıyoruz. Üyelerimizin vermiş olduğu büyük destekle daha fazla başarılı işler yapabileceğimizin de farkındayız. Projelerimizi uygulamaya, eğitim çalışanlarına kazanımlar üretmeye, özelde eğitim çalışanlarına genelde ise memleketimize, milletimize, ülkemizin geleceğine eğitim alanında katkı sunmaya devam edeceğiz’’

 

Arslan; ‘’ Birey olarak ne kadar güçlü olursak olalım bireysel başarının yetersiz olduğu sosyal bir yaşantımız var. Her iş ekip halinde yapıldığında, sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır. Bireysel olarak ulaşamayacağımız hedeflere varmanın tek yolu iyi bir takım çalışmasıdır. Okul/Kurum Müdür Ve Müdür Yardımcısı arkadaşları okullarınızdaki tüm çalışanlarınız ile bir ekip ruhu ile çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Ekip ruhunun getirmiş olduğu başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Bizler Eğitim Bir-Sen mensupları olarak daha çok emek harcamaya mecburuz.’’ dedi.

 

Arslan; “Eğitim Bir-Sen üyesi olan Okul / kurum müdürlerimiz ve müdür yardımcısı arkadaşlarımız temsil kabiliyeti yüksek, göreviyle alakalı liyakati haiz, iletişim becerileri yüksek, karşılaştığı sorunları analiz edip, çözümler konusunda sentezleme yapabilen, esnek düşünebilen, kurumundaki insan sermayesini sevk ve idarede mahir kişilerden oluşmaktadır. Mevcut yönetici konumundaki arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerini önemsiyoruz.’’ dedi

Arslan; Biz çalışacağız, koşacağız, yorulacağız; eğitim çalışanları, ülkemiz ve milletimiz kazanacak. Yaptıklarımız bizim bu ülkeye bu milete karşı sorumluluğumuzun gereğidir. Eylemlerimize kararlılıkla devam edeceğiz.Zihin kodları itibari ile militarist düşünceler üzerinden kamuflajlı her türlü söyleme karşın,aşkla inançla ve sabırla mücadelemize devam edeceğiz.İnandığımız değerler doğrultusunda,kimin ne dediğine bakmaksızın çalışacağız ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Sohbet havasında geçen toplantı yemek programının ardından sona erdi.