Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin(AKÜ) yeni rektörü olan Prof. Dr. Mehmet Karakaş, ilk kez Gazeteci Nail Azbay’a konuştu. Karakaş, yeni dönemin yol haritasını şöyle anlattı: “Yeni dönemde yeni bir odak noktası geliştireceğiz. Eğitim kalitesi önceliğimiz olacak.”

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin(AKÜ) yeni rektörü olan Prof. Dr. Mehmet Karakaş, ilk kez Gazeteci Nail Azbay’a konuştu. Karakaş, yeni dönemin yol haritasını şöyle anlattı: “Yeni dönemde  yeni bir odak noktası geliştireceğiz. Eğitim kalitesi önceliğimiz olacak.”



 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile AKÜ’nün yeni rektörü olan Prof. Dr. Mehmet Karakaş, yeni dönemde üniversitenin yol haritasını anlattı. Kararın kendisinde  akşam saatlerinde bildirildiğini söyleyen Karakaş, “Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından gece tebliğ edildi. İletişim Başkanlığı dairesinden geldi bu karar. Daha sonra tüm vekillerimiz aradı. Hayırlı olsun dileklerini ilettiler.”

“ÜNİVERSİTEYİ İYİ TANIYORUM”

Karakaş, daha önce üniversitenin sağlık odaklı gittiğini üniversitelerin ayrılması ile birlikte AKÜ’ye yeni bir odak noktası gerektiğinin altını çizdi. Karakaş, şöyle konuştu: “Biz üniversitemizi iyi tanıyan biriyiz. Yeni dönemde  yeni bir odak noktası geliştireceğiz. Eğitim kalitesi önceliğimiz olacak. Mühendislik alanlarında gıda gibi bazı alanları öne çıkaracağız. Akreditasyon çalışmalarımız olacak. Yeni bir odak noktası oluşturacağız.”



Kaynak: Afyonpostası