BOLDAV, “MERKEZİMİZ ANKARA’DAN, CİĞERPAREMİZ BOLVADİN’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ” parolasından yola çıkarak 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Bolvadinimizde çok yararlı görüşmeler gerçekleştirdi. 

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

BOLDAV, “MERKEZİMİZ ANKARA’DAN, CİĞERPAREMİZ BOLVADİN’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ” parolasından yola çıkarak 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Bolvadinimizde çok yararlı görüşmeler gerçekleştirdi. 

 

Bu görüşmelerin ikinci gününde Bolvadin de faaliyet gösteren yazılı basın mensuplarının değerli temsilcilerinden Bolvadin 24 Eylül Gazetesi sahipleri Sadık ve Selçuk BOSNALI Beyler ile  Bolvadin ve Afyonkarahisar basınının tanınan simalarından Ertuğrul SEVİM, Bizim Bölge Gazetesi’ nden Hidayet Hicazi DOĞRUYOl, Bolvadin Yenises Gazetesi’ nden Kadir KALAY ve Bolvadin Kent Haber Gazetesinden Barış Ceylan AK beylerle, faaliyette bulundukları işyerlerinde birebir görüşmeler icra edildi.

Bolvadinimizin genel problemlerinin de ele alındığı görüşmelerde Bolvadi̇nliler Dayanışma Vakfı’nın, ortak akılla Bolvadinimizin Eğitim Kültür ve Ekonomisinin gelişmesine sağladığı katkılar hatırlatılarak bu kıymetli özelliğinin tekrar Bolvadin de hissedilmesinin beklentisi içerisinde oldukları samimi taleplerini, fikir birliği etmişçesine dile getirildi. Kurucular Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan DOĞRUYOL beyle birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Mehmet Akif ÇAKIRER beyinde hazır olduğu görüşmelerde Vakfımız olarak kurulan gönül köprüsüyle birlikte, konunun muhataplarıyla sürekli istişare içerisinde olunacağı ve atılacak her hayırlı adımda birlikte yürüneceği ifade edildi.

 

Daha sonra Boldav gençlik kollarında görev yapmış Bekir Sıtkı KOÇ Bey ve çok değerli bulduğumuz arkadaşlarıyla  buluşularak gençlerimiz için Bolvadin merkezli ne tür faaliyetlerin olabileceğinin istişareleri yapıldı.

 

Önümüzdeki kısa süre içerisinde  tekrar Bolvadin ziyaretlerimiz devam edeceğimizi ve birçok sektör temsilcileri ile istişare içerisinde olacağımızı ifade ederiz. Basınımızın vakfımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için şükranlarımızı sunarız.