Afyonkarahisar Kitap Fuarı'da yerel yazarlarda kitaplarını okuyucular için imzaladı. Lokman Özkul, Hasan Başdemir ve Nail Azbay kitaplarını imzalayan isimlerdi

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Kitap Fuarı'da yerel yazarlarda kitaplarını okuyucular için imzaladı. Lokman Özkul, Hasan Başdemir ve Nail Azbay kitaplarını imzalayan isimlerdi

 
Kitap Fuarı'nda kitaplarını imzlayan isimler arasında Kocatepe Gazetesi muhabir ve köşe yazarlarından Nail Azbay'da vardı. Son kitabı olan "Süleyman ile Seviye" adlı roman türündeki kitabını okuyucular için imzalayan Azbay, "Bu kitap annem nezdinde bütün Anadolu kadınlarının ortak sesidir. Annem zaman zaman bana kendi hikayesini anlatırdı. İlk zamanlar kendisini çok dikkatli dinlemezdim fakat dinledikçe annemin hikayesi bana son derece ilgi çekici geldi." dedi.







"AŞK, SEVGİ, HÜZÜN İÇ İÇE"

Kitap içerisinde Anadolu kadınlarının aşkı, sevgisi ve hüznünün iç içe geçtiğini ifade eden Azbay, "Burada anlatılan sadece annemin hikayesi değil. Anadolu'nun kültürünü, Anadolu'da yaşayan kadınların yaşadıklarını ve yaşayabileceklerini, aşkını, sevgisini, hüznünü çok net şekilde ortaya koyuyor. Annem burada aslında kendini anlatmıyor. Anadolu'da yaşayan bütün kadınların ve bütün insanların ortak sesi olmuş durumda. Ben sadece aracıyım. Bu kitapta konuşan ben değilim, bu kitapta konuşan bizzat annem Seviye Hanımdır. Bütün Anadolu kadınları bu kitapta sesini haykırıyor." diye konuştu.







LOKMAN ÖZKUL KİTAPLARINI İMZALADI

Eğitimci-Yazar Lokman Özkul'da kitaplarını imzalayan bir diğer isimdi. Son kitabı olan "İnsanlığın Kavgası Habil Kabil"i okuyucuları için imzalayan Özkul, kitabı hakkında şunları söyledi:



"Kitap, ilk katlin gerçekleştiği, ilk kanın döküldüğü, ilk kardeş kavgasının gerçekleştirildiği, Hz. Adem’in oğulları Habil ve Kabil’den bu yana insanlığın içinde bulunduğu mücadeleyi örnekleriyle anlatıyor. Hatta Hz. Adem ve İblis mücadelesinden başlayarak, günümüze kadar özelde Peygamber ve karşılarındekinden hareketle, Hak ile batılın mücadelesi, zalimler ve mazlumların hesaplaşması ve kazananın sonuçta Hak ve mazlumların olduğu yönünde sonuca varıyor."







HASAN BAŞDEMİR KİTAPLARINI İMZALADI

Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Eğitimci Yazar, Hasan Başdemir'de kitaplarını imzlayan bir başka isimdi. "Evvel Zaman Olur ki" adlı kitabını imzalayan Başdemir, bu kitaptaki öyküle babasına ithaf ettiğini ifade etti.

Öte yandan Habib Akalın, Zekiye Doğan gibi isimlerde kitaplarını imzalayan diğer yazarlardı.



Kaynak: Kocatepe Gazetesi / Burak AYDIN’ın Haberi