Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu mazbatasını aldı ve makama oturdu ve ilk sözleri ayırımcılık yok, şeffaflık var” oldu

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu mazbatasını aldı ve makama oturdu ve ilk sözleri ayırımcılık yok, şeffaflık var” oldu

 

“İŞİMİZ DEDİKODU DEĞİL, İCRAATLAR OLACAKTIR”

Emirdağ’da yerel seçimleri açık ara önde bitiren Serkan Koyuncu mazbatasını alarak göreve başladı. Kalabalık bir vatandaş desteğiyle belediye binasına gelen Serkan Koyuncu’yu Başkan vekili Vahit Ünver karşıladı. Emirdağ Belediye Başkanlığı makamında kalabalığa seslenen Serkan Koyuncu, seçimden önce verdikleri bütün sözleri yerine getireceklerini söyledi.

HERKESİ KUCAKLAYACAK, AYIRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

Seçim sürecinde söyledikleri sözlerin arkasında olacaklarını ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Ayırımcılığa kesinlikle izin vermeyeceğiz. Emirdağ’ımız sen-ben olayından çok çekti. Bizler, oy veren vermeyen herkesin yanında ve hizmetinde olacağız. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizi daha nasıl ileri götürürüz, daha nasıl daha fazla yatırım yaparız bunu düşünüyoruz. İşimiz, dedikodu değil, icraat olacaktır” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM İŞİMİZ

31 Mart’a gelinceye kadar yaptığı bütün görüşmelerde ve konuşmalarda gerginlik çıkarmadığını söyleyen Başkan Koyuncu, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini Emirdağ’da hayata geçireceklerini bildirdi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “İnsanlarımızın yüzünü güldürecek projelerimiz var. Emirdağ’ın esnafına, çalışanına, emeklisine, yani herkese destek olacağız, biz yüzleri güldüreceğiz” diye konuştu.