Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

 

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Hocalar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi aralıksız çalışmalarına devam Eden Yurdunuseven, , Hocalar ve Sandıklı ilçelerinde ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için seçmenle buluşmaya devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilk olarak Hocalar ilçesinde esnafları ziyaret etti Ardından Hocalar ilçesine bağlı Davulga, Çalca, Uluköy ve Yağcı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini talep etti.

İkinci durağı olan Sandıklı ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile birlikte esnafları ziyaret eden Yurdunuseven, sonrasında ev ziyaretlerine de katılarak vatandaşlarla sohbet etti.

Sandıklı seçim bürosunda vatandaşlara bir konuşma yapan Yurdunuseven, Sandıklı ile arasında bir bağ olduğunu ve Sandıklı’ya her geldiğinde gördüğü enerjinin ve coşkunun kendisine güç verdiğini dile getirdi.

“Sandıklı’dan bir rekor bekliyoruz”

Yurdunuseven,” Bir önceki dönem Sandıklı’ya çok güzel hizmetler etmiş, şehir meydanı ile doğalgazın getirilmesiyle, Bedesten’iyle, TOKİ’leriyle elhamdülillah çok güzel hizmetler yaptı Mustafa başkanımız. 2019 yılı seçimlerinde de sordular Sandıklı’ya kimi aday yapalım diye Cumhurbaşkanımız da baktı ve bu güzel hizmetlerin devamı için tabi ki Mustafa Çöl kardeşimizle yola devam dediler. Şimdi de artık sıra sizde 31 Mart akşamı Sandıkları patlatırcasına kendine destek olacaksınız. Bizde inşallah Sandıklı’dan bir rekor bekliyoruz. 1 Nisan itibariyle de Çöl Başkanım çalışmalarına bizde ona destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Karşımızda 4’ü bir araya gelmezler ittifakı var”

Yurdunuseven,” Bir tarafta ben en muhafakazarım diyen Saadet Partisi, bir tarafta yıllardır mukaddesata her türlü hakareti etmiş parti yan yana gelebiliyor. Yine bir tarafta ben milliyetçiyim diyen bir parti yanında PKK terör örgütünü içinde barındıran ona destek olan parti bir arada. 4’ü bir araya gelmezler diye nitelendirdiğimiz bu ittifakın amacı belediyeyi almak filan değil amaçları 24 Haziran’ın referandumu, bir karşılığı olarak görüyorlar. İstedikleri istikrar olmasın ve Cumhurbaşkanımız yerinde olmasın. Bizde inşallah Sandıklı’dan haykırıyoruz 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dim dik arkasındayız, kaçınız bir araya gelseniz de diz çöktüremeyeceksiniz ”dedi.

Günün son durağında Akharım beldesinde olan Yurdunuseven, burada vatandaşlara hitap etti.