MHP Belediye Başkan Adayı Fatih ÇETİNKAYA  ve Ekibi AFSİAD’ı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 
 

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih ÇETİNKAYA  ve Ekibi AFSİAD’ı ziyaret etti.



Yapılan ziyaret heyetini Afyonkarahisar Sanayicileri  ve İşadamları Derneği (AFSİAD)  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU , Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İPLİKÇİOĞLU ve Kamil AVYALI karşıladılar.



 MHP Belediye Başkan Adayı Fatih ÇETİNKAYA ”Afyonkarahisar’ın önemli sivil toplum örgütlerinden AFSİAD’a bugün yapmış olduğumuz ziyareti kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ederim. Yerel seçimlerde şehrimizi yönetmeye ve beraber hareket etmeye talip oldum. Bu güne kadar yapılan başarılı çalışmaları kutluyoruz ,bu günden sonra da devamlılık esası ile  daha da güzel projeleri hep birlikte  yapmaya gayret edeceğimiz bu seçim sürecinin  memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. AFSİAD çatısı altında bulunan değerli üyelerinizin ülkemizin kalkınmasında memleketimizin gelişmesinde  göstermiş olduğu gayretlere de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.



 Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği  (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ise ” Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.  Belediye başkan adaylarımızın  projeleri seçimden sonra halkımızın seçtiği belediye başkanı tarafından tamamının değerlendireceğini ümit ediyoruz. Çünkü bir başkanımız seçildiğinde diğer adayların da ortaya koymuş olduğu projeler bu memleketimizin kalkınması için  çaba sarf edilmiş, emek harcanmış projelerdir. Dolayısı ile şehrimize değer katacak tüm emeklerin değer göreceği ,şehrimizin tamamının  beraberlik içerisinde yerel seçim sürecinin  yaşanmasını ,öncelikle şehrimize, bölgemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı görüşlerin  sunulduğu  , bir sohbet ile sona erdi.

 

 

 

 

 

.