AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek “Bizim bugüne kadar dışarıda söylendiği iddia edildiği gibi parti içerisinde herhangi bir ayrımız gayrımız sorunumuz olmamıştır.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek “Bizim bugüne kadar dışarıda söylendiği iddia edildiği gibi parti içerisinde herhangi bir ayrımız gayrımız sorunumuz olmamıştır. Biz ilkeleri değerleri olan bir partiyiz diğer siyasi partilerde olmayan bizim profesyonelce profesyonel bir şekilde eğitilmiş seçim karargâh merkezimiz var. Programları onlar düzenler ve biz de programları uygularız. Burada Mehmet Zeybek'in nerede hangi caddede hangi sokakta toplantı yapacağını arkadaşlar planlarlar. Biz de ailecek bu programları icra ederiz. Bugüne kadar da elhamdülillah hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ortada dolaşan afaki dedikodular aslı astarı olmayan balonlar var. Bunlar akla aykırı işlerdir. Biz hiçbir zaman halkımızdan kopuk, halkımızın içerisinden ayrı kalmadık. Yedi gün 24 halkın içerisindeyiz. İnşallah 31 Mart'ta sandıklar açıldığında da bunun meyvesini hep birlikte yaşayıp göreceğiz” dedi.

 

“Hayali projelerimiz yok”

 

“Gerek İl Başkanlığı yaptığım dönemler olsun, gerekse İl Yönetim Kurulu olarak yaptığımız görevlerde olsun, girmiş olduğunuz seçimlerin tamamında Afyonkarahisar halkı bizi hiçbir zaman yanıltmadı” diyen Zeybek konuşmasında, “AK Parti'nin Türkiye genelinde almış olduğu oy oranının en az yüzde on fazlasını veren Afyonkarahisar halkı bizlere ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteklerini ifade ettiler. Ben sizler vasıtasıyla değerli Afyonkarahisarlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Seçimlerde yola projelerimiz ile çıktık. Projelerimiz hazır. Yere basmayan hayali hiçbir projeyi kitapçığımıza almadık.  AFRAY projesi dedik. Biz bunu Devlet Demir Yolları ile istişare ettik. Sayın Bakanımız ile görüştük ve istişare ettik. Ondan sonra kitapçığımıza dâhil ettik. Millet bahçesi dedik. Sayın Milli Savunma Bakanımız Garnizon Komutanlığı'nın olduğu alanı terk edebileceklerini ifade ettiler. Bazı arkadaşlarımız tabi eleştiriyorlar. Neymiş belediyeler kreş yapamazmış. Arkadaşlar biz işletmeci değiliz. Bunu biz işletmeyeceğiz. Bunu Sağlık Müdürlüğümüz ile istişare ettik. Onlardan gelen talepler doğrultusunda bir fiziki mekanlarını oluşturacağız. Çalıştırılmasını İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Sağlık Müdürlüğü üstlenecektir” ifadelerine yer verdi.

 

“Kameraları hesap etmeden iftira attılar, sonra da itiraf ettiler”

 

Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “Birileri basın huzurunda bazı açıklamalar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde hep birlikte yaşadık gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde ‘posterlerimizi kaldırıyorlar’ diyerek AK Parti'ye iftira attılar. Biz öğrendik ki bu işi kendileri yapıyor. Nihayetinde kendileri itiraf etmek mecburiyetinde kaldılar. Çünkü burası mobese kameraları ile izlenen bir yer. Kameralar incelendiğinde vincin arkasında kendisine ait bir seçim aracı olduğu gün gibi aşikar. Nihayetinde bizi suçladılar ama kameraları hesaba katmadılar. Biz ilkeli bir partiyiz. Hakkaniyetli bir partiyiz. Seçimde kural neyse onu yapıyoruz. Kimseyle uğraşacak zamanımız yoktur. O yüzden bu tür iftiraların ortaya çıkması çok sürmüyor.”