Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

Türkiye’nin dününü ve bugününü değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk askerinin İçine sızan asker kılıklı FETÖCÜ hainler yüzünden yüzlerce askerin şehit edildiğini söyledi. Cumhur İttifakının pazara kadar değil, mezara kadar devam edeceğini de vurgulayan Taytak, “zillet ittifakının HDP ile gizli ittifak yaptığını ve CHP’nin seçim sloganı olarak kullandığı ‘Martın sonu bahar’ söyleminin ise FETÖ şifresi olduğunu iddia etti.

 

 

Türkiye’nin geçmişten günümüze kadar dış güçler tarafından bölünmek istendiğini fakat buna hiçbir zaman fırsat verilmediğini dile getiren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, hala daha Türkiye’yi bölmek için uğraşanların olduğunu vurguladı. Taytak, “Türkiye her zaman bulunduğu coğrafyadan dolayı Avrupa'nın, batının ve Hıristiyan aleminin dikkatini çekmiş ve ülkemizin bölünmesini istemişlerdir. Yıllardır bu böyle sürmüş. Çünkü Müslüman Türk milleti İslam’ın bayraktarlığını yapmış, İslam'ın yayılması adına her türlü mücadeleyi sürdürmüş ve dünyaya nizam getirmişler. Dünyanın her tarafında biz vardık. İşte o dönemde yaşadıklarımızın karşılığında Haçlı Seferleri ile İslam'ın üzerine geldiler ve onu da başaramadılar. Daha sonra Osmanlı Devleti kuruldu. Osmanlı Devletinden sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu ve bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti o günden bugüne de Kurtuluş Savaşı yaptığımız ülkelerin tamamı Avrupa Birliği diye bir birlik kurmuşlar ve hala daha Türkiye ile uğraşıyorlar” dedi.

 

“ASKER KILIKLI FETÖCÜ HAİNLER YÜZÜNDEN YÜZLERCE ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR”

Türk askerinin İçine sızan asker kılıklı FETÖCÜ hainler yüzünden yüzlerce askerin şehit olduğunu da söyleyen Milletvekili Taytak, “1983 yılında Şemdinli’de PKK denilen hain bir örgüt ortaya çıktı ve o günden bugüne 35 senedir bizim askerimizi, polisimizi ve sivil insanlarımızı yıllardır şehit ediyorlar. Ve Türkiye'de bir iç savaş hazırlığındalar. Bu arada baktık ki bir karakol basılıyor. Yiğitler karakoldalar fakat 6-7 saat yardım gitmiyor. Yiğitlerimiz çarpışa çarpışa şehit oluyorlar. Anladık ki askere sızan, devlete sızan FETÖ denilen hain örgüt bunların tamamını içindeymiş. İşte orada yiğitler şehit olurken buradaki asker kılıklı hainler onları seyrediyormuş” diye konuştu.

 

“YENİ KAPI RUHUYLA BİRLİKTE CUMHUR İTTİFAKINI KURDUK”

15 Temmuz gecesinde yaşananları da anlatan Milletvekili Taytak, Cumhur İttifakı’nın nasıl kurulduğundan da bahsetti. Milletvekili Taytak, “15 Temmuz akşamı akşamında Türkiye'de bir iç savaş adına yine bir bu hain FETÖ örgütü Meclisimizi bombaladı, Cumhurbaşkanlığı Köşkünü bombaladı,

Özel Harekât binasını ve birçok yeri bombaladılar. O gün gece 250 tane şehidimiz var, binlerce gazimiz var. İşte o gün o bombalarını altında aslanlar gibi kardeşlerimiz meydanlarda mücadele ederken Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli Genel Başkanı adam gibi adam devlet adamı Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli Bey o gün evinden çıktı, bu kardeşiniz de yanındaydı birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Merkezine gittik. Ve sabaha kadar orada durduk ve o kalkışmaya o hain saldırıya tek başımıza karşı çıktık. Nihayetinde sabah aydınlığında başaramadılar, kaçmakla uğraştılar. Birileri Yunanistan'a kaçtı, bir kısmı içinde yokmuş gibi davrandı ancak arkadaşlar Türk milleti yiğitlerce, aslanlar gibi meydanlara dikildi. O hain şerefsiz örgüte Türkiye'yi böldürmedik. İşte ondan sonra bir gelişme daha yaşandı. O da Yenikapı'da bir açık hava toplantısı ı yapıldı. Yenikapı ruhu diye ifade ettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız da birlikte Sayın Genel Başkanımızın olduğu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun de zoraki katıldığı milyonların olduğu Yenikapı'da toplantı yapıldı. O günden sonra adı Cumhur İttifakı dediğimiz gönüllerin kardeşliği olan birliğin, beraberliğin, samimiyetin ve İhlâs’ın bereketin adı olan Cumhur İttifakı kurduk. Kiminle AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile kiminle Sayın Cumhurbaşkanımızla ve sayın genel başkanımızla birlikte kurduk.

 

“CUMHUR İTTİFAKI PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR DEVAM EDECEK”

Cumhur İttifakının pazara kadar değil, mezara kadar devam edeceğini de vurgulayan Taytak, Türkiye’nin bekası ve geleceği için hainlerin karşısında olduklarını ifade etti. Taytak, “O zaman bize dediler ki siz Milliyetçi Hareket Partisi olarak yıllardır AK Parti ile savaş ediyordunuz, her şeyi söylüyorsunuz. Şimdi ne oldu diye soruyorlar. Şimdi o gün başka bir şey oldu. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz öncesinde Sayın Cumhurbaşkanımıza diyorduk ki. ‘Sayın Cumhurbaşkanım çözüm sürecinden vazgeçin, bunlar sizin dilinizi anlamazlar. Bunlar hain bir örgüttür, bunların dertleri Türk kardeşlerimizin özgürlüğü ve hürriyeti değil. Bunların dertleri orada bir Kürt devleti kurmaktır. Bu FETÖ denilen okyanus ötesindeki hain bu ülkeyi karıştırmaktadır, bununla ortak hareket etmemek gerekmektedir’ dedik. Ve Genel Başkanımızın ifade ettikleri her şey doğru çıktı. Sonuçta 15 Temmuz sonraki zamanda Cumhurbaşkanımız dedi ki ‘Bunlar beni atmışlar’. Sayın Cumhurbaşkanımız vatansever, saygıdeğer ve ülkesi için gerçekten büyük bir çaba gösteren bir Cumhurbaşkanımızdır Allah yolunu açık etsin. Biz ne yapalım Amerika'nın yanında mı duralım, Apo’nun yanında mı duralım, FETÖ'nün yanında mı duralım. Biz bunları tercih etmedik. Selahattin Demirtaş’ın elini mi sıkalım yoksa Recep Tayyip Erdoğan'la beraber mi olalım. Elbette Recep Tayyip Erdoğan'la beraber olduk. İşte o ruhla birlikte anayasayı değiştirdik. Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemini birlikte getirdik. Daha sonrasında 24 Haziran'da seçimler oldu. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi sizlerin desteğiyle 49 milletvekili ile mecliste ve Cumhurbaşkanımızın da, Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sisteminde Başkan olarak köşke oturdular. Ve o günden bugüne Türkiye çok daha güçlü, çok daha ne yaptığını bilen bir anlayış içerisindedir. Bu birliktelik pazara kadar değil, mezara kadar devam edecektir. Aynı Allah'a inanıyoruz, aynı peygamber, aynı kıbleye yöneliyoruz. Onlar da vatanını seviyorlar, bizde seviyoruz. Şimdi omuz omuzayız, gönüller kardeşliğini kurduk şu an beraberiz.

 

“ZİLLET İTTİFAKI HDP İLE GİZLİ İTTİFAK YAPIYOR”

Cumhur İttifakının yerel seçimlerde de devam ettiğini belirten Taytak, zillet ittifakının HDP ile gizli ittifak yaptığını söyledi. Milletvekili Taytak, “Şimdi geldik yerel seçimlere burada da ifade ettik ki Cumhuriyet İttifakı sürmeli ve devam etmelidir. Cumhur İttifakı sürüyor ve devam ediyor. Türkiye'nin 30 büyükşehrinde Cumhur İttifakını kurduk. 27 büyükşehirde Milliyetçi Hareket Partisi kardeşlerimiz, AK Parti'nin belediye başkan adaylarını oy veriyor. Onlar da 3 büyükşehirde Adana, Mersin ve Manisa'da AK Partili kardeşlerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerini destekliyorlar. Türkiye'nin diğer İllerinde 51 il de herkes kendi adayları ile seçime giriyor. Fakat hiçbir seçim ve hiç bir hal bizim Cumhur ittifakımıza zerre zarar veremez. Cumhur İttifakının karşısında kimler var. Bu ittifakın karşısında CHP var. CHP ne diyor, ‘HDP Türk siyasal hareketinin siyasi temsilcisidir’ diyor. Peki, İYİ Parti’nin genel başkanı ne diyor O da bunu söylüyor. Temelli ne ediyor, ‘Doğuda Zillet ittifakı iktidara getireceğiz, batıda AK Parti ve Milliyet Hareket Partisini yeneceğiz’ diyor. Genel Başkanımız da diyor ki ‘İşte sizin adınız millet değil, sizin adınız zillet’ diyor. Sizin derdiniz ülke değil, vatan değil, bayrak değil, sizin derdiniz bu ülkeyi bölmek. Biz de bu ülkeyi size böldürmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta Recep Tayyip Erdoğan beyle, Sayın Genel Başkanımız el ele önümüzdeki hafta İzmir'de miting yapacaklar. Sırt sırta yürüyecekler. Peki, CHP Genel Başkanı, HDP Genel Başkanı, ÖDP Genel Başkanı, Saadet Partisi Genel Başkanı, İYİ Parti’nin Genel Başkanı, Apo’su, FETÖ’sü niye beraber çıkmıyorsunuz milletin huzuruna, niye saklıyorsunuz gizli ittifakınızı. Niye HDP olarak Adana’da, Ankara’da ve İzmir aday çıkardın. İşte oralarda hem CHP’ye hemde İYİ Parti’ye oy verecekler” diye konuştu.

 

“BANA GÖRE BU FETÖ ŞİFRESİDİR”

CHP’nin seçim sloganı olarak kullandığı ‘Martın sonu bahar’ söyleminin ise FETÖ şifresi olduğunu iddia eden Milletvekili Taytak, “İşin özeti şu; dediler ki, Martın sonu bahar diye yazmışlar. Bana göre bu FETÖ şifresidir. Dertleri 31 Mart akşamının sabahında Cumhur ittifakı % 50’ninaltında oy alsın. Cumhur ittifakı belediyeler kaybetsin. Biz tekrar hırlayalım. Biz tekrar seçime götürelim. Türkiye’yi tekrar istediğimiz gibi oynatalım. Buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.