Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafı ziyareti sırasında “Bazıları diyormuş ki; ‘Biz kazanırsak AK Parti’ye geçeceğiz.’ Hayır bir defa biz tirenden inenleri asla almıyoruz. Kaldı ki bazı kişiler de tirenden inmedi tirenden atıldı” dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafı ziyareti sırasında “Bazıları diyormuş ki; ‘Biz kazanırsak AK Parti’ye geçeceğiz.’ Hayır bir defa biz tirenden inenleri asla almıyoruz. Kaldı ki bazı kişiler de tirenden inmedi trenden atıldı” dedi.



Veysel Eroğlu'nun bu sözleri İYİ Parti'nin Başkan Adayı Mahmut Koçak'a söylediği belirtiliyor. Çünkü Koçak, AK Parti Milletvekili iken AK Parti Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmişti.


Veysel Eroğlu, Mahmut Koçak ismini vermeden şunları söyledi: "Trenden atılanların tekrar trene alınmayak. Vatandaşta büyük bir sevgi var, teveccüh var. AK Parti sevgisi, Recep Tayyip Erdoğan sevgisi. Çünkü diyor ki vatandaş; ‘Biz bir şey söylemiyoruz, yaparsa AK Parti yapar’ diyor. Burada da yaparsa AK Parti yapar. Bazıları diyormuş ki; ‘Biz kazanırsak AK Parti’ye geçeceğiz. Hayır bir defa biz trenden inenleri asla almıyoruz. Kaldı ki bazı kişiler de tirenden inmedi tirenden atıldı. İsim vermek istemiyorum, bizim kişilerle alakamız yok, prensipleri konuşuyoruz. Dolayısıyla herkes anlayacaktır. Çünkü Afyonlu feraset sahibidir “ dedi.