Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

İyi parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut KOÇAK ve Ekibi derneğimiz AFSİAD’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyaret heyetini Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU , Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan DEMİREL, Akif İŞBİLİR, Kadir SAYIN ve Kamil AVYALI karşıladılar.

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut KOÇAK , ”Afyonkarahisar’ın önemli sivil toplum örgütlerinden AFSİAD’a bugün yapmış olduğumuz ziyareti kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi yerel seçimlerde şehrimizi yönetmeye ve birlikte hareket etmeye talip oldum. Bu güne kadar yapılan başarılı çalışmaları kutluyoruz ,bu günden sonra da devamlılık esası ile güzel olan işleri devam ettirip daha da güzel projeleri hep birlikte yapmaya gayret edeceğimiz bu seçim atmosferinde tüm adayların birbirine saygı sevgi anlayış içerisinde süreci geçirmeyi ümit ediyoruz. AFSİAD çatısı altında bulunan değerli üyelerinizin ülkemizin kalkınmasında memleketimizin gelişmesinde göstermiş olduğu gayretlere de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ise ” Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Belediye başkan adaylarımızın seçim sürecinde ortaya koyduğu memleketimizin gelişmesi için fikirleri , düşünceleri ve yapılan projeleri seçimden sonra halkımızın seçtiği belediye başkanı tarafından tamamı harmanlanacak ve değerlendireceğini ümit ediyoruz. Çünkü bir başkanımız seçildiğinde diğer adayların da ortaya koymuş olduğu projeler bu memleketimizin kalkınması için çaba sarf edilmiş, emek harcanmış projelerdir. Dolayısı ile şehrimize değer katacak tüm emeklerin değer göreceği ,şehrimizin tamamının beraberlik içerisinde yerel seçim sürecinin yaşanmasını ,öncelikle şehrimize, bölgemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı görüşlerin sunulduğu , sosyal toplum yapısı ve diğer ülkelerin kalkınması örneklerinin verildiği, yerel tarihi değerlerin konuşulduğu bir sohbet ile sona erdi.