2001 yılında Karşıyaka mahalle temsilcisi olarak AK Parti saflarında siyasete başlayan Ali Karkı, İl Genel Meclis (İGM) üyesi adayı olarak gösterildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

2001 yılında Karşıyaka mahalle temsilcisi olarak AK Parti saflarında siyasete başlayan Ali Karkı, İl Genel Meclis (İGM) üyesi adayı olarak gösterildi.

AK Parti çatısı altında siyasi hayatına mahalle temsilcisi olarak başlayan azmi ve çalışkanlığı ile her kesimin takdirini toplayan Ali Karkı, gönül verdiği AK Parti’den İl Genel Meclis üyesi adayı gösterildi. En son AK Parti Merkez İlçe’de Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Karkı, ‘Davam’ dediği partisine yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşkilatların büyük takdirini toplamaya devam ediyor.

Mahalle temsilciliğini bir dönem yapan Karkı, 2 dönem gençlik kollarında, 3 dönemde merkez ilçede teşkilatında başkan yardımcılığı başta olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu. İl Genel Meclis üyesi adayı olarak gösterilmesinden büyük bir onur ve gurur duyduğunu dile getiren Karkı, “Bana bu görevi layık gören tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti çatısı altında siyaset yapmanın ötesinde bir aile olmanın ve bu ailenin bir ferdi olarak yer almanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. AK Partili olarak bizler hak ve halk yolundan ayrılmayan, halka hizmeti kendisine görev edinmiş insanlar olarak çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yolumuz halkın yoludur” dedi.