AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret ederek partililerle buluştu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret ederek partililerle buluştu.

İttifakın belediye başkan adayı Nihat Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve partililer tarafından karşılanan Ali Özkaya, daha sonra Ziraat Odasını ziyaret ederek yeni seçilen yönetimi tebrik etti.

Cumartesi pazarında da seçim çalışmalarına katılarak adaya destek veren Özkaya daha sonra Haydarlı ve Tatarlı kasabalarındaki programlara katıldı.

Nüfusumuz 50 Bin olabilir

Dinar ziyaretinde konuşan Milletvekili Özkaya, ilçede şehircilik alt yapısının mutlaka çözülmesi gerektiğini, devlet hastanesindeki eksik uzman doktor kadroları için ise uğraştıklarını söyledi. Bir hafta içerisinde doktor kuralarının belli olacağını da kaydeden Özkaya şunları söyledi, “15 gün sonra yeni atanan doktorlarımız belli olacak. Muhtemelen Dinar’a 3 tane uzman doktor düşebilir. Eksik olan uzman kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Hastanemize bildiğiniz üzere 15 Milyon TL üzerinde olan MR görüntüleme cihazı alındı. Yeni dönemde ilk işimiz güzel ve şirin bir şehir oluşturmak olacaktır. Termik santral kurulduğunda ise merkez nüfusumuz 40-50 bini bulabilir. Dinar yol üzerinde bir şehir, bunu iyi kullanmamız lazım. Belediyeyi aldığımızda Menderes Nehri projemizi uygulayacağız. Afyon’da Akarçay projesini gördünüz, o projenin daha güzelini uygulayacağız. İlçemizde iş sahası da çok önemli. Bir şehri geliştiren o bölgenin eşrafları ve iş adamlarıdır. Belediye olarak yabancı yatırımcının ilçeye gelmesine de öncülük edeceğiz. Eski hastanemizin yıkılan arsasına huzur evi yapılması daha uygun görüldü. Park kahvesinin bulunduğu yerden başlayarak battı çıktı tarzında bir proje yapmayı düşünüyoruz” dedi.