Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği görüşmede tehlikeli görülen yerlerde karşılıklı aday çekilmesi gündeme geldi. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği görüşmede tehlikeli görülen yerlerde karşılıklı aday çekilmesi gündeme geldi. 



Siyasetcafe.com'un haberi Afyonkarahisar siyaset kulislerini slladı.



İşte siyasetcafe.com'un haberi...

 
31 Mart yerel seçimlerine iki aydan az bir süre kala AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nda yeni gelişmeler gündeme geldi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen görüşmede tehlikede ve sınırda olan ittifak kapsamında olmayan illerde de karşılıkla aday çekilerek ittifaka dahil olması gündeme geldiği iddia edildi.



İŞTE İTTİFAKA DAHİL EDİLECEK İLLER

Gündeme düşen iddialara göre; Cumhur İttifakı’nın dışında olan Iğdır, Kars, Yozgat ve Elazığ’da AK Parti’nin adaylarını çekecek ve MHP adaylarına destek verecek.

 


Kırıkkale, Nevşehir, Niğde ve Nevşehir’de de MHP adaylarını geri çekerek AK Parti adaylarına destek verecek.




Edindiğimiz bilgiye göre Afyon, Kütahya, Bilecik, Karaman ve Isparta’nın da Cumhur İttifakı’nın kapsamına alınması için görüşmeler devam ediyor.



19 ŞUBAT SON

31 Mart Yerel Seçimlerine siyasi partilerin adaylarını 19 Şubat 2019 tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu’na bildirmeleri gerekiyor. Listeler 3 Mart 2019 tarihinde ise kesinleşiyor.



MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ SERT BİR AÇIKLAMA YAPMIŞTI

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın çekileceği yönünde çıkan söylentilere cevap vermişti. Sert bir açıklama yapan Taytak, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu söylentileri çıkaranlar ya FETÖ’cüdür, ya vatan hainidir” demişti.



AK Parti kanadından da açıklamalar yapılmış, Afyon merkezde kendi adayları ile yola devam edecekleri bildirilmişti.



Bu son dakika gelişmesinin ardından Afyon merkezde Cumhur İttifakı gerçekleşirse, Mehmet Zeybek’in mi, Fatih Çetinkaya’nın mı çekileceği şimdiden merak konusu…