Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

 

Evciler Ak Parti seçim bürosu Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinin katılımlarıyla açıldı. Evciler Ak Parti Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, Evciler AK Parti İlçe Başkanı Şener Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan davetliler seçim bürosunun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Evciler'de çarşı merkezinde bulunan bir yere açılan Ak Parti seçim bürosu açılışında bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, kendisine tevdi edilen belediye başkanlığı ve sonsuz güvenden ötürü çok teşekkür ettiğini, Evciler halkına da verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Hiç bir Evcilerli vatandaşın yüzünü kara çıkarmayacağını ifade eden Savaş şunları söyledi, "26 yıl boyunca eğitim-öğretim alanında çalıştım, ilçeme hizmet verdim. Bundan sonra da ilçemin sosyal, kültürel, ekonomik ve belediyeciliğin diğer alanlarında gecemiz gündüzüme katarak çalışıp sizlerin hizmetkarı olmaya hazırım. Sizleri mağdur ve mahcup etmeyeceğim" dedi.

Evciler Yeniden AK Belediyecilik İle Tanışacak

Evciler'in yeniden Ak Belediyecilikle tanışıp en iyi hizmeti alacağını söyleyen Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, belediye başkan adayı Ali Dede Savaş'ın sonuna kadar arkasında olduklarını, kazanması için ise gece gündüz çalışılacağını söyledi. İktidarın gücü ile Evciler'in hak ettiği hizmeti de alması gerektiğini kaydeden Özkaya, Evcilerli vatandaşlardan adaylarının desteklenmesini istedi.

AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise, Evciler'de birlik ve beraberlik içerisinde gençlik ve kadın kollarının azimli çalışmalarıyla yerel seçimlerin kazanılacağını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından ise Ak Parti Evciler Seçim Bürosunun kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.