Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

 

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Yönetim kurulu başkanı Abdullah Bağırkan, meclis başkanı Ahmet Acar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Acar, oda çalışmaları hakkında bazı bilgiler aldı.

Kendisinin de bir dönem Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığı yaptığını hatırlatan Acar ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Dinar Ticaret ve Sanayi Odamızın çok eski bir tarihi var. 10 Şubat 1924 yılında kurulan o tarihten bu güne ilçeye ve diğer 3 ilçeye hizmet vermeye devam eden odamız göz doldurmaktadır. Dinar TSO Dinar ve bölgesi için çok önemli bir konuma sahiptir. Çünkü bir ilçenin esnaflarına, şirketlerine ve iş adamlarına en iyi oda hizmetini vererek gerekli bütün işlemleri yapmaktadır. İlçeye gelecek olan yabancı yatırımcılara da ön ayak olarak Organize Sanayi Bölgesinde de (OSB) söz sahibidir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde de(TOBB) büyük bir prestije sahiptir. Ben yoğun ve Dinar için yaptığını çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Dinar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan ise, Dinar, Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde oda üyelerine en kaliteli hizmeti verdiğini belirterek şöyle konuştu, “Başkanımız Saffet Acar’ın da odamızda başkanlık ettiği dönemlerde çok büyük hizmetleri vardır. Odamız bölgemizde en eski ve en oturmuş, tecrübeli personelleriyle hizmet veren bir odadır. Yaptığınız ziyaretten ötürü size teşekkür ediyoruz” dedi.