Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

 

Ankara-Beypazarı İlçesinde, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Derginin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz, yerel yöneticilerin gerçekleştirdikleri projeler baz alınarak ödüllendirildiğini belirtti.

 

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 8. Yılın Yerel Yöneticiler Ödül Töreni kapsamında Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın “Sağlıklı Yaşlanma Projesi” ödülünü aldı.

Ankara Beypazarı Kültür Saray’ında gerçekleşen ödül törenine birçok Büyükşehir, İl ve ilçe Belediye Başkanının katıldı.

 

Gerçekleşen programda İKS Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz tarafından Belediye Başkanı Saffet Acar’a ödülü takdim edildi.

 

Ödülünü alan Başkan Acar törende yaptığı konuşmasında, Dinar Belediyesi olarak çok büyük sağlık projelerine imza attıklarını, bu bağlamda, Alzheimer ve Demans hastalarına en iyi sağlık hizmetlerinin verildiğini söyledi. Türkiye’de ilk defa Dinar Belediyesinde Gerontolog istihdam edilerek yaşlı hastalara yönelik çalışmaların başladığını ifade eden Acar şunları söyledi, “Belediye Gerontoloğumuz kontrolünde Alzheimer ve Demans hastalarını kayıt altına alarak, onları günlük olarak takip ediyoruz. 2012 yılından beri Dinar’da bulunan yaşlılar için, Türkiye’de diğer belediyelere de örnek çalışmalar sürdüren Dinar Belediye Başkanlığı yeni bir ilke daha imza atıyor. Türkiye’de ilk defa Demanslı (bunama) hastaları için DemoS (Demans Mobil Servis) sistemini geliştiren Dinar Belediyesi, evlerinde demans ve Alzheimer hastası bulunan vatandaşlara ücretsiz olarak giderek hastalık hakkında aileye bilgi veriyor, hastalığın seyrini kayıt altında tutuyor” dedi.