Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..



 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığını ziyaret ederek, emeklilerin baş tacı olduğunu söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek emeklilerin istek ve taleplerini dinledi.

EMEKLİLERİMİZİN SORULARINI BİLİYORUZ

Çok sayıda emeklinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Fatih Çetinkaya, emeklilerin sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, "Emeklilerimizin sorularını çok iyi biliyoruz. Örneğin İki bin 500 lira maaş alan bir emeklimiz maaşının yarısını doğalgaz faturası olarak ödemek zorunda kalıyor. Biz göreve geldiğimiz takdirde hemşerilerimizle birlikte el birliği içerisinde bir yönetim sergileyerek projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. AFJET'in mahallelerde yaygınlaşmasını sağlayarak vatandaşlarımızın ucuz ısınmasını sağlayacağız." dedi.  

EMEKLİDE, ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANDA KONUT SAHİBİ OLACAK

Göreve geldiklerini takdirde emeklilerin yüzünü güldürecek projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Çetinkaya, "Rantsal Değil Kentsel Dönüşüm projemizle Afyonkarahisar'lı hemşerilerimizi ev sahibi yapacağız. Bu kapsamda yeni oluşturulacak mahalleler AFJET ile ısınacak. Afyonkarahisar konut fiyatları Türkiye’de en pahalı iller arasında yer almaktadır. Projemizle birlikte konut fiyatlarında da düşüş söz konusu olacaktır. Yaklaşık 2 etapta 10 bin konut yapmayı planlıyoruz. Biz bu konutları bin lira, bin 500 lira, iki bin lira gibi taksitler ile bankadan faizli para almamak şartıyla bu projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu memlekette asgari ücretle çalışan yada emekli olan bir kişinin ev sahibi olabileceğini sosyal konut projesi ile göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

EGE, REHABİLİTASYON MERKEZİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek Fatih Çetinkaya'ya Türkiye’deki emeklilerin hizmetine sunulacak 200 ailenin konaklayabilecekleri Jeotermal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi projesi hakkında bilgeler verdi. MHP Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Allah'ın izni Afyonkarahisar’lı hemşerilerinin teveccühü ile göreve gelmesi durumunda projeye her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret Başkan Adayı Çetinkaya'nın emeklilerin istek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.