Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele” konulu Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısında bir muhtarın sorusu üzerine Kar Tatili konusunda son noktayı koydu.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele” konulu Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısında bir muhtarın sorusu üzerine Kar Tatili konusunda son noktayı koydu.

Vali Tutulmnaz yaptığı açıklamada; “Bir haftadır, tatil tatil bombardımanındayım.

Nerdeyse Sosyal Medya’ya bakamıyoruz. Bunun içerisinde aklı başında Müdürlerimiz işte Muhtarlarımız her kezde var. Ne kadar çok tatil seven milletiz, Bizim çalışmamız lazım, bizim uğraşmamız lazım, mücadele etmemiz lazım, yatarak gelişen hiçbir ülke görülmemiştir bugüne kadar, Suriye ile ilgili çok güzel bir tespitim var. Bu Suriye olayları olmadan kısa süre önce  iki kez Suriye’ye görevli gittim.

Bir kezde gezmeye gittim. Biz görevli gittik, onlara o zaman Nüfus’da  Genel Müdür Yardımcısıydım. Bir heyetin Başkanı olarak gittim. Onların nüfus sistemini daha modern hale getirmek yani bizim MERNİS Sistemini onlara uygulamak için gittik.  O günlerde biliyorsunuz ülkeler arasında bir samimiyet vardı. Şimdi sunular yapıtyoruz, hazırlamışız kendimizi , sunular yapıyoruz, şunu şöyle yapacaz, bunu böyle yapacaz, saat 12 oluyor  yemeğe gidelim diyorlar. Ya az kaldı 20 dakikalık da sunumuz var. Yok yok önemli değil yemeğe gidelim diyorlar. Biz yine ısrar ediyoruz bitirelimde öğle  gidelim, yok yemeğe gidelim. Bırakıyoruz yemeğe gidiyoruz. Bir oturuyoruz yemeğe yarımda, 3’e kadar yemek yiyoruz. 3’den sonra bu saatten sonra çalışma olmaz  gezmeye gidelim saat 6- 7 oluyor. Gezdikten sonra yemeğe bir daha otuyoruz 10’a kadar, bir haftada 3- 4 kilo alıp geliyoruz.

Şimdi böyle yer yatarsak,  Sonunda gelir bir terör örgütü bir taraftan girer , öbür taraftan çıkar. Şimdi bunun yanında Avrupa Ülkelerinde , ben 2 sene İngiltere’de kaldım, bir gün okul tatil olduğunu görmedim. Orada’da Kar vardı, Arkadaşlar Eğitimin bir parçasıda bu tür şeylerle mücadeledir”.





HABER: AHMET UÇMAK