AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Kanal 3'te  Mehmet Emin Güzbey’in sorularına canlı yayında cevaplandıran AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya açıklamalarda bulundu.



Aday gösterilmeyenlerin üzülmemeleri gerektiğini söyleyen Özkaya, ‘Böyle durumda olan arkadaşlar şükür namazı kılsınlar, görevimi layıkıyla yaptım, emaneti teslim ettim diye’ dedi.



AK Partinin Afyon Merkezde yaptırdığı anketlerde Aday Mehmet Zeybek ile ilgili sonucun kötü olduğu, bu nedenle MHP ile birleşileceği ve her iki adayında geri çekilerek başka bir aday konulacağına ilişkin dedikodular ile ilgili konuşan Özkaya, ‘Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Seçimler ile ilgili Komisyonun Başkanı Mehmet Özhaseki Bey ile buraya gelmeden önce görüştüm. Kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını, olamayacağını söyledi. Zaten Devlet Bey’de yaptığı açıklamada Büyükşehirler haricinde her hangi bir ittifakın söz konusu olmadığını açıklamıştı. Merkezde MHP ile bir ittifak olmayacak, adayımızda Mehmet Zeybek’tir, değişmeyecektir. Seçimi kazanmamız hususunda en ufak bir endişemizde yok’ dedi.