MEHMET ZEYBEK:“HALKIMIZA LAYIK BİR ŞEHİR HEDEFLİYORUZ”

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

 

AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Zeybek, AK belediyecilikte çığır açmayı hedefliyor. Afyonkarahisar’ın bulunduğu konum itibarıyla önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Zeybek, “Ticarette, ekonomide, sağlıkta, turizmde, eğitimde, sosyal belediyecilik anlamında ve sporda halkımıza layık bir şehir hedefliyoruz” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Bakanlarla istişarelerde bulundu



 

Zeybek, yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Afyonkarahisar’a yapılması planlanan yatırımlara yönelik istişarelerde bulunduk. İnşallah bu görüşmeler neticesinde Afyonkarahisar’ı daha da ileri taşıyacağız” dedi.

 

“Belediyecilik AK Parti’nin ihtisas alanıdır”

 

Yapılan ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Zeybek Afyonkarahisar’da AK Parti belediyeciliğini ortak akılla daha yükseklere taşıyacaklarını ifade etti. Gönül belediyeciliğine vurgu yapan Zeybek şöyle konuştu: “Ülkemizde bu güne kadar belediyecilik alanında ne yapıldıysa AK Parti zamanında yapılmıştır. Belediyecilik AK Parti’mizin İhtisas alanıdır. Biz buna endeksli olarak çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. 31 Mart akşamı halkımız bizi bu göreve layık görürse gecemizi gündüzümüze katarak, bilhassa halkımızın gönlündeki belediyecilik anlayışıyla Afyonkarahisar’ımızı hep birlikte hizmetlerle buluşturacağız. Afyonkarahisar Ülkemizin hem stratejik hem de coğrafi açıdan kavşak noktasıdır. Bu sebeple her alanda tarihine ve turizme layık bir şekilde şehrimize üst düzey bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek durumundayız. Biz dün olduğu gibi bugün de yarın da her alanda zirvede olmak mecburiyetindeyiz. Bu hedefe hep birlikte koşacağız. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle, teşkilatımızla daha güzel ve daha yaşanabilir Afyonkarahisar için gayret sarfedeceğiz.”



Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

 

Kendisine Afyonkarahisar'a hizmet etme fırsatı verdiği için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Zeybek, AK Parti belediyecilik ruhunun 1994 yılında başladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 1994 yılında mega şehir İstanbul'a önemli hizmetler yaptığını hatırlatan Zeybek konuşmasını, “AK Parti 2002'den bugüne kadar Türkiye'nin her karış toprağına hiçbir ayrım yapmadan hizmet ediyor. Türkiye'yi büyüterek şehirlerimizi yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışıyor. Bizler de bu doğrultuda Afyonkarahisarımıza hizmet edeceğiz. Mevcut belediye Başkanımız Burhanettin Bey benim 40 yıllık yol arkadaşımdır. Şehirimize önemli yatırımlar yapmış bir isimdir. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Biz de inşallah 31 Mart’ta Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile devralacağımız bayrağı daha ileri taşıyacağız. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacaktır inşallah” ifadeleri ile noktaladı.