Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Vali Mustafa Tutulmaz gün içerisindeki programları dahilinde, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve TMF İdari As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ederek İlimizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Vali Mustafa Tutulmaz, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret ederek ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaret sırasında başta Müze inşaatı olmak üzere bakanlığımızca ilimizde devam eden yatırımlar hakkında detaylı olarak bilgiler verildi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilimizde yapılması planlanan yatırımlar, 2019 yılında ikincisi yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası ile ilimizde faaliyetlerini sürdüren profesyonel futbol, basketbol ve voleybol takımlarının son durumları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular.