Afyonkarahisar Dinar İlçesi Pınarbaşı Mahallesinde çadırda yaşayan vatandaş devlet yetkililerinden yardım istedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

Afyonkarahisar Dinar İlçesi Pınarbaşı Mahallesinde çadırda yaşayan vatandaş devlet yetkililerinden yardım istedi.

Pınarbaşı Mahallesi  Muhtar  adayı Halit Yıldız Dinar Gündem Gazetesine arayarak mahallesinde çadırda yaşayan vatandaşların olduğunu bildirdi. Daha sonra Gündem Haber Ekibi olarak bizleri Pınarbaşı Mahalle Muhtar adayı Halit Yıldız mahallesindeki çadırda yaşam mücadelesi veren vatandaşlarımızla bizleri buluşturdu.  Dinar Gündem Haber Ekibi kameralarına konuşan Muhtar adayı Halit Yıldız Devletimizden yardım elinin uzatılmasını ifade etti.

Pınarbaşı Mahallesi muhtar adayı Halit Yıldız şunları söyledi. Yıldız, “ Arkadaşımızın çadırda yaşadığını bir muhtar adayı olarak gördük tespit ettik. Devletimizden ve Kaymakamımızdan kardeşimize Prefabrik ev yapılmasını istiyoruz. Çadırda yanan ablamız vardı onun gibi mağdur  veya yanmasını istemiyoruz. Devletten ricamız.”dedi

Çadırda yaşayan 3 çocuk babası İlkay Adıgüzel şunları söyledi. Adıgüzel, “ Benim çocuğumun biri epilepsi hastası Ankara’da yattı Sami Ulus Devlet Hastanesinde, biriside 6 sefer böbreklerinden ameliyat oldu. Ben devletimden ev istiyorum evim yok yerimde yok yani çocuğuma çoluğuma bir işimde yok bakcak durumda değilim çadırda duruyorum.”dedi.

Dinar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Dinar’da yaşayan tüm yardıma muhtaç insanlara hiç ayrım yapmadan yardım yaptığını duyuyoruz mutlaka bu yardım isteyen vatandaşımıza da yardım yapacağına inanıyoruz.

İlçe Kaymakamımız sayın Selami Kapankaya, İlçemize yeni gelmesine rağmen ilçemize büyük katkıları olmuştur. Bu yardım isteyen vatandaşımıza da Devletimizin yardım yapabileceği sınırları içerisinde gerekenin fazlasını yapacağına canı gönülden inanıyoruz.

Kaynak: DİNAR GÜNDEM