Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'de, geride bıraktığımız 9 haftada sadece 2 galibiyet alarak ligde son sırada bulunan temsilcimiz Afyon Belediyespor, bu hafta Adatıp Sakarya Büyükşehir ile karşılaşıyor.



Ligde, ard arda şansız ve beklenmeyen yenilgiler alan temsilcimiz, son haftalarda mali krize giren ve 3 yabancı oyuncusunu kaybeden Sakarya takımını yenerek çıkışa geçmek istiyor.



9 Aralık Pazar günü Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanacak olan Afyon Belediyespor - Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye maçının başlama saati 17:30.



Afyonhaber'e konuşan Afyonlu basketbol taraftarı "takımımızın ve yönetimimizin her zamn yanındayız. Umulmadık hatalarla ve anlık zaaflarla şanssız yenilgiler aldık. Bu günler oyuncularımızın ve teknik ekibimizin gayretleri ve hırsları ile geçecek. Bu hafta da salonu doldurarak destek vermemiz, oyuncularımızı, teknik heyetimizi yüreklendirmemiz gerekiyor. Bu takım, bu kulüp buralara kolay gelmedi. Destek vermeye devam.." dediler.



Pazar günü, Afyonkarahisar basketbol taraftarının salonu doldurarak takımlarını, oyuncuları ve teknik kadroyu yüreklendirmeleri ve maçın başından sonuna kadar takımlarına destek vermeleri bekleniyor.