Dinar ilçemizde bulunan Çivril Yolu şaka gibi bir hal aldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Dinar ilçemizde bulunan Çivril Yolu şaka gibi bir hal aldı.

Dinarlı vatandaşlarımız, Çivril yolunun açılmasından umudunu kesti. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Antalya 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Ilıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Üçlerle Mahallesi Muhtarı Ali Uygun, Konak Mahallesi Muhtarı Ramazan Çınar Çivril yoluna giderek bir fotoğraf çekilerek yolun açılacağı haber sitelerinde yayınlanmıştı. Bunun üzerine kaç ay geçmesine rağmen açılacağına dair bir çalışma yok.

Vatandaş; “Biz bu yol açılacak diye tarım arazilerimizi devletimize verdik. Ama hala Çivril yolu açılmadı. İktidar Partisi olan AK Parti Dinar İlçe Başkanımız İdris Er’in ve Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu haberlerde açılacak bilgisi ve fotoğrafları görünce bu sefer kesin açılır diye düşünüyorduk. Ama maalesef her zaman ki gibi yol yine açılmadı.” dedi.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz ilçemizde düzenlenen bir toplantıda muhtarlar valimize mahalleye doğalgaz gelmesi için talepte bulunmuşlardı. Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz, Dinar Belediye Başkanımıza üç mahallenin doğalgazı neden bağlanamadığını sordu. Başkan Saffet Acar ise biz doğal gaz çalışmasına başlarsak şuan kullanılan Çivril yolu trafiğe kapatılmak zorunda kalacak. Yeni Çivril Yolu açılmadan trafiği kapatmak halkımızda bir mağduriyet yaratacaktır. Yeni Çivril yolu açılır açılmaz şuan kullanılan yolu trafiğe kapatarak doğalgaz çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

3 Mahalle Muhtarı Ilıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Üçlerle Mahallesi Muhtarı Ali Uygun, Konak Mahallesi Muhtarı Ramazan Çınar, yeni yolun açılmamasından dolayı mahalle halkına mağdur duruma düşüyorlar. Muhtarlar üstüne düşen görevleri fazlasıyla yapmıştır.

Halkımız bir an önce yeni çivril yolunun vaad değil, icraat olarak açılmasını istiyor.

Dinar Gündem