KÖKSAL GÜNDEME GETİRDİ, BOLVADİN TABELALARDA YER ALDI

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal'ın gündeme getirmesinin ardından "Bolvadin İlçesi"nin adı Ankara yolundaki tabelalara yazıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal'ın, Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında gündeme getirerek Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turan'a sorduğu "Bolvadin İlçesi"nin adının neden Ankara yolundaki tabelalarda geçmediği sorusuna Bakanlıktan cevap geldi.

KÖKSAL GÜNDEME GETİRDİ TABELALARA YAZILDI

Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar-Ankara yolu arasındaki tabelalarda gerek Gömü gerekse Çifteler kavşağındaki tabelalarda Emirdağ, Çay, Konya yazdığı hâlde Afyonkarahisar'ın 2'inci en büyük ilçesi olan ve nüfus bakımından Türkiye'de ilçeler arasında ilk 400 içerisinde yer alan Bolvadin ilçesinin adının geçmemesinin nedenini Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turan'a sorarak, "Tabelalarda neden böyle bir şey yapıldı? Bolvadinli hemşehrilerimiz izahatını bekliyor ve bu yanlıştan dönülmesini istiyorlar." dedi.

Milletvekili Köksal'ın konuyu gündeme getirmesinin ardından "Bolvadin İlçesi"nin adı Ankara yolundaki tabelalara yazıldı. Bakanlık tarafından Köksal'ın gündeme getirdiği talebiyle ilgili gerekli çalışmaların yapıldığına dair cevap verildi