Şarkıcı Yalın, önceki akşam 3. Mehmet Zorlu Vakfı Gençlik Zirvesi'nde sahne aldı.

Gözden kaçırmayın

"Zac Posen'in 2008 Bahar Sezonu Koleksiyonu: Vintage Esintilerle Moda Yeniden Canlanıyor"

Türk Pop müziğin başarılı ismi Yalın, dün akşam bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mehmet Zorlu Vakfı Gençlik Zirvesi’nde gençlerle buluştu.



Şarkıcı Yalın, önceki akşam 3. Mehmet Zorlu Vakfı Gençlik Zirvesi'nde sahne aldı.



Zorlu PSM’de gerçekleştirilen ve ilham veren konuşmacılar ile nefes kesen performansları ile 2500’ü aşkın lise ve üniversite öğrencisinin bir araya getiren MZV Gençlik Zirvesi’nde sahne alan Yalın, performansıyla gençleri çoşturdu.



Yıllarca kendi kendimi yedim...



Mehmet Zorlu Vakfı’nın gençlerin 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinlikler ile donanmalarına destek vermek amacıyla düzenlediği MZV Gençlik Zirvesi’nde sahneden gençlere seslenen Yalın, “Bizim işimiz çoğunlukla algıyla alakalı. Yani sizin zannettiğiniz kişilerden hiç biri olmayabilirim. Bir dönem beni dinleyenler insanlar beni hep doğru anlaşılsın diye diye kendi kendimi yedim. Ve bir dönemim hiç olmadığım gibi yansıttılar beni. Saçma sapan yazılar ve haberler yapıldı. İlk yıllarim bunlarla uğraşmakla ve kafama takmakla geçti. Dedim ki beni dinleyenlere, doğru bir mesajım olsun vücuduma kazıtırsam da yalan yada yanlış aktarım olmaz. Veyazdırıdım. O zaman yaşım 25’ti ve şu an 38 yaşındayım. Ve sizlere söyleyebileceğim ve hala en sevdigim cümlerdir. İnancın ve çalışmanın elinden hiç bir şey kurtulamaz. Sadece inanın ve çalışın” dedi.