Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda açılış konuşması yapan Bülent Eser “Kongreyle birlikte başlamış olduğumuz süreçte, ‘Bir olalım, birlikte olalım’ sloganıyla yola çıktık. Bu kutlu yürüyüşe hep birlikte, kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda açılış konuşması yapan Bülent Eser “Kongreyle birlikte başlamış olduğumuz süreçte, ‘Bir olalım, birlikte olalım’ sloganıyla yola çıktık. Bu kutlu yürüyüşe hep birlikte, kaldığımız yerden devam ediyoruz”

‘KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ’ 

Ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçildiğini söyleyen Eser, “İçerideki ve dışarıdaki hainler ve düşmanlar, alçak eylemlerine yenisini eklerken, biz davamıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleri olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir kez daha, Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkmış olduğu bu yolda, sizlerle birlikte yürümekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi. Mahalle teşkilatlarının önemine değinen Eser, “İlçemizde çalışmalarımızı en iyi şekilde vurgulayabildiğimiz en önemli kademelerden biri de mahalle teşkilatlarımızdır. Mahalle teşkilatları olarak sizlerle, mahallelerimizdeki çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. 2019 sürecinde, özellikle son bir yıllık süreçte, parti çalışmalarımızı ve programımızı sizlerle birlikte devam ettireceğiz. Bundan sonra hep birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Mahallenizdeki sıkıntıları teşkilat anlamında çözüme ulaştırabileceğimiz noktalarda, görevli yönetim kurulu üyelerimizle iletişim halinde olduğunuz takdirde bunların çözümünde hızlı bir sürecin ilerleyeceğinden hiçbirinizin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

‘MAHALLENİN HAKİMİ SİZSİNİZ’ 

Eser, “Aslında teşkilatımızın her kademesi bizim için çok önemli. Sizler mahallelerinizde olduğunuz için, kim ne ihtiyaç sahibi, hastası-sıkıntısı var mı, bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Buradaki yönetim kurulu ile birlikte sağlıklı bir bilgi akışı olursa, bizim ilçe ve il teşkilatlarımız daha iyi besleniyor” dedi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara verdiği önemi anımsatan Eser, “Kendisine ‘teşkilat’ dediğimiz zaman akan sular durur. Çünkü onun kıymetini ve önemini 1994 yılındaki belediye başkanlığı seçiminde görmüştür. Bu noktada teşkilat her şeyden önemlidir.

 

ŞEHİTLERE FATİHA OKUDULAR 

Başta ülkemizin sınır güvenliği, komşu ülkelerimizin huzur ve refahı için operasyonlar devam ediyor. Bu operasyonda, şanlı ordumuza yüce Allah’tan muvaffakiyet diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimiz için hepinizden birer Fatiha istiyorum” diyerek katılımcılara Fatiha okuttu. Mahalle başkanlarına hitaben “Sizler bizim yüzümüzsünüz” diyen Eser, “Hükümetimizin ve Afyonkarahisar Belediyemizin icraatlarını vatandaşa anlatacak olan sizlersiniz. Sizin iki göreviniz var. Vatandaşa karşı hem hükümeti hem de belediyeyi temsil ediyorsunuz. Sonra da gelip, bize karşı vatandaşı temsil ediyorsunuz. Aslında en zor işi sizler yapıyorsunuz” diye konuştu. Mahalle başkanları ise söz alarak kendilerini buluşturup sorunlarını dinleyen Bülent Eser’e teşekkür ettiler.