Afyon Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde sezona 5 Ekim’de İstanbul’da Bahçeşehir Koleji ile oynayacağı karşılaşma ile başlayacak. 

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyon Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde sezona 5 Ekim’de İstanbul’da Bahçeşehir Koleji ile oynayacağı karşılaşma ile başlayacak. 



Geçtiğimiz sezon Bahçeşehir Koleji formasıyla mücadele eden ve 7. Haftada Karesi ile oynanan karşılaşmada aşil tendonundan sakatlanarak sezonu tamamlayamayan tecrübeli oyuncu Cemal Nalga ile geçtiğimiz sezon Afyon Belediyespor forması altında 2 yıl mücadele eden ve takım kaptanlığı görevini yürüten Hadi Özdemir eski takımlarına karşı mücadele eden isimler olacak. 



İLK MAÇI ESKİ TAKIMINA KARŞI



Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Liginde Bahçeşehir Koleji forması giyen tecrübeli oyuncu Cemal Nalga, sezonun 7. Haftasında oynanan Karesi maçında aşil tendonundan sakatlanmıştı. Sakatlığı ağır olan sporcu geçtiğimiz sezonun kalan bölümlerinde takıma katkı verememiş ve sezon sonunda Bahçeşehir Koleji’nden ayrılmıştı. Afyon Belediyespor’un transfer teklifini kabul eden Cemal Nalga, 2018-2019 sezonuna Afyon Belediyespor forması altında eski takımı Bahçeşehir Koleji’ne karşı mücadele ederek başlayacak.



ŞAMPİYONLUK YAŞADIĞI TAKIMA KARŞI OYNAYACAK



Son 2 sezonda Afyon Belediyespor forması giyen ve takım kaptanlığı görevini de üstlenen Hadi Özdemir ise Türkiye Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz sezon Afyon Belediyespor’un play-off turları sonunda şampiyon olmasında önemli katkılar sağlamıştı. Yeni sezon öncesinde Afyon Belediyespor’dan ayrılan Hadi Özdemir yeni sezon için Bahçeşehir Koleji ile anlaşmaya vardı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun lgden çekilen takımların yerine alt ligden takımların dahil edilmesi yönündeki kararının ardından Bahçeşehir Koleji forması ile Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan Hadi Özdemir’de eski takımı olan Afyon Belediyespor ile oynanacak karşılaşma ile yeni sezona merhaba diyecek. İki oyuncu için de duygusal anların yaşanacağı karşılaşma Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. 





GAZETE 3