AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN SEZEN “KAPIMIZ BÜTÜN AFYONKARAHİSAR HALKIMIZA AÇIKTIR”

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum



AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar İl Başkanı Sezen’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler. Sezen ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Kapımız görüş ayrımı olmadan bütün Afyonkarahisar halkımıza açıktır. Vatandaşlarımızın sorunlarına elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışır gereğini yaparız” dedi.

HAK-İŞ İşçi Sendikaları Konfederasyonu İl Şube Başkanı Hulusi Göngör, AK Parti Şuhut ilçe teşkilatı, AK Parti Sultandağı ilçe teşkilatı, Ensar Vakfı Afyonkarahisar şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Uzuner ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen İhsaniye temsilcisi Yakup Gözel, Bolvadin Fen Lisesi Müdürü Ali İmran Karakaya, Kayıhan belediye başkan aday adayı Ömer Yılmaz ve vatandaşlar İl Başkanı Hüseyin Sezen’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler.

“Türkiye, dünyanın adından gıpta ile söz ettiği bir lider tarafından yönetiliyor”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için büyük bir mücadele veriyor. Biz de bu doğrultuda çalışarak üzerimize düşeni layıkıyla yapma gayreti içerisinde olacağız. Bakınız bugün ülkemizin bulunduğu noktadan ciddi manada rahatsız olanlar var. Bugün Türkiye dünyada önemli bir ekonomik güçtür. Fakat birileri başta içimizdeki bazı kesimler olmak üzere ülkemizin istikrarı sürekliliği ve ekonomik gücünden rahatsızlar. Türkiye bugün dünyanın adından gıpta ile söz ettiği bir lider tarafından yönetiliyor. O liderinin adı da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

“Bizler ulaşılamaz insanlar değiliz”

AK Parti teşkilatlarının her zaman milletin yanında yer aldığını kaydeden Sezen konuşmasında, “Bugün kapılarımız siz saygıdeğer sivil toplum örgütleri ile birlikte bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır ve biz haftanın belirli günleri onlarca insanın derdini dinliyor ve sorunlarına çözüm olmaya gayret ediyoruz. İşte bundan dolayıdır ki her seçimde oylarımızı artırarak yolumuza ve hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru ilerliyoruz. Bu ülke darbeler nedeniyle çok zaman kaybetti, çok enerji israf etti ama bugün artık kendi içine kapanık bir ülke yok. Bugün tarihine kültürüne sahip çıkan bir ülke var. Bizler de bu doğrultuda Sayın Cumhurbaşkanımıza layık bir il başkanı olma gayreti içerisinde olacağız. Beni bu göreve layık gören kıymetli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kapımız, görüş ayrımı olmadan bütün Afyonkarahisar halkımıza açıktır. İsteyen istediği zaman bizimle görüşür derdini anlatır. Bizler ulaşılamaz insanlar değiliz. Vatandaşlarımızın sorunlarına elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışır gereğini yaparız” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretler unumda İl Başkanı Sezen vatandaşlara ve kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan vatandaşlara teşekkür etti.