BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'ÜN 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl 17 Eylül Pazartesi günü çalacak zille başlayacak olan 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; "Eğitim günümüzde var olmanın önemli bir gereğidir. Bir toplumun aydın olabilmesi, ayakta kalması ve her alanda ilerleyebilmesi eğitimin desteklenmesiyle ancak mümkündür. Dini, kültürel ve toplumsal değerlerimizi güçlendirmeyi, çağdaşlığı, birlik ve bütünlüğü, sevgi ve hoşgörüyü, çalışkanlığı, insan ve vatan sevgisini çocuklarımıza aşıladığımız eğitim süreci, üzerinde titizlikle durulması gereken, sabır ve kararlılık isteyen, süreklilik taşıyan, zorlu bir süreçtir.

Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi