Yerel seçimlere 6 ay kala siyasi partilerde kulisler hareketlenmeye başladı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Yerel seçimlere 6 ay kala siyasi partilerde kulisler hareketlenmeye başladı.



Afyonkarahisar Merkez’de mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban, aylar öncesinden aday adaylığını açıklarken eski milletvekili Mahmut Koçak da aday adaylığını ilan etmişti.



AK Parti Afyonkarahisar kulislerinde başka aday adaylarının isimleri de anılmaya başladığı bildirildi.



AK Parti’nin 3 dönemdir Merkez İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve partiyi merkez ilçede sürekli güçlü ve etkin tutmayı başaran Bülent Eser ismi de Merkez belediye başkanlığı için anılmaya başlandı.



AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz aylarda  Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulunu, Kadınlar Kolu Yönetimini ve Gençlik Kolları Yönetimini görevden alarak yeni bir yönetim kurulmasını sağlamış; Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile Yönetiminin arkasında durarak göreve devamını istemişti.



Ecz. Bülent Eser’in AK Parti köy ve kasaba teşkilatları ve diğer birimleri ile sağlıklı ve güzel ilişkiler kurduğu, ortak akılla gösterdiği yönetim anlayışı ile takdir topladığı, Merkez İlçe’de başarılı çalışmalara imza attığını ve halkla olan yakın diyalogu ile partinin Merkez İlçede oy potansiyeli ve etkinlik olarak güçlü kalmasını sağladığı belirtilen Eser’in belediye başkanlığına aday olmasının parti tabanında heyecanla karşılanacağı belirtiliyor.



Güvenilir siyasi kulislerden edindiğimiz duyum ve bilgilere dayalı haberler Afyonhaber’de…



Bizi izlemeye devam edin…