Esnaf büyük ekonomik sorunlarla mücadele ederken Esnaf Odası Başkanı konfor ve lüks peşinde mi?..

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Esnaf büyük ekonomik sorunlarla mücadele ederken Esnaf Odası Başkanı konfor ve lüks peşinde mi?..

Odak Gazetesinde dün yayınlanan haber, gündeme bomba gibi düştü ve Afyonkarahisar esnafının büyük tepkisine yol açtı!..

İŞTE O HABER!..

"Başkanlığını Abdülkadir Konak’ın yaptığı Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile ilgili ilginç iddialar gündem oluşturmaya devam ediyor. Başkan Konak’ın birliğin sahip olduğu AFES binasını sessiz sedasız bir şekilde sattığı buradan gelecek para ile bir makam aracı alacağı iddiaları gündemde" 

ESOB’da neler oluyor

Başkanlığını Abdülkadir Konak’ın yaptığı Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile ilgili ilginç iddialar gündem oluşturmaya devam ediyor. Başkan Konak’ın birliğin sahip olduğu AFES binasını sessiz sedasız bir şekilde sattığı buradan gelecek para ile bir makam aracı alacağı iddiaları gündemde

Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ile ilgili iki iddia gündeme atıldı. Başkan Konak’ın sessiz sedasız bir şekilde Birliğin malı olan AFES binasını yaklaşık 5 milyon TL’ye sattığı iddia edildi. AFES binasını alan kişinin ise Köylüoğlu Gıda’nın sahibi Bahattin Uslu olduğu iddia edildi. Daha önce Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası tarafından işletilen bu binaya Oda Başkanı kendi esnaf ve sanatkarı için talip olmuş ama bina satılamamıştı.

Makam aracı mı alacak?

Diğer bir iddia ise Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın Organize Sanayi Bölgesinin merkezinde yer alan bu binayı uzun vadeli sattığı ve binanın 5 milyon TL’nin çok üzerinde bir paraya satılabileceği konuşulmakta. Başkan Konak’ın buradan gelecek olan para ile kendisine bir makam aracı alacağı hatta bununda pazarlıklarının tamamlandığı iddia edilmekte. Kendisine telefon ile ulaştığımız Konak konuşmaktan çekinirken sorularımız cevapsız kaldı. "