Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24’üncü Meslek Komitesi, Afyonkarahisar’daki sigorta acentelerini iftarda bir araya getirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24’üncü Meslek Komitesi, Afyonkarahisar’daki sigorta acentelerini iftarda bir araya getirdi. İftara ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker de katıldı.

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 24’üncü Meslek Komitesi, Budan Termal Otel’de iftar düzenledi. İftara ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Meclis Üyeleri Şükrü Bızıkçı ve Ahmet Beşkardeş’in yanı sıra Axa Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Murat Can, HDI Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Haldun Atalay, Türk Nippon Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Evren Gürçkaya, Bereket Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Şahali Aksoy, Sompojapon Temsilcisi Onur Güney, Neova Temsilcisi Özkan Akın, Serda Sigorta Temsilcisi

Serkan Yaman katıldı.

MERDİVENCİ TEŞEKKÜR ETTİ

İftarda bir konuşma yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Sigortacılar Meslek Komitesi, Ticaret ve Sanayi Odamız’ın en aktif ve çalışkan komitesi. Bu organizasyon dolayısıyla onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri davet ettikleri için büyük onur duyduk” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Türker, “Bu birlik ve beraberlik, her zaman desteklediğimiz birliktelikler. Seçimlerde iki grup olmasına rağmen arkadaşlarımız centilmence yarıştılar. Biz de herkese eşit mesafede olduk. Eşit mesafede duruşumuzu da devam ettiriyoruz. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür etkinliklerde üzerimize düşen her neyse her zaman yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK

ATSO Meclis Üyesi Şükrü Bızıkçı “Davetimizi kırmayıp gelen meslektaşlarımıza, ATSO Meclis Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci’ye, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sayın Muammer Türker’e, sigorta bölge müdürlerine teşekkür ediyorum” derken ATSO 24’üncü Meslek Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman da bundan sonra daha güzel işlere imza atılacağını belirtti. İftar, plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME PROGRAMI

ATSO 24’üncü Meslek Komitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksek Okulu’nda da Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri ile sigorta sektörü temsilcilerini bir araya getirdi. Öğrenciler, etkinlikte sektör hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.