rnPARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü ve Başhekimi, Isparta Yalvaç Belediye Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Yalvaçta öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

 

 

PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü ve Başhekimi, Isparta Yalvaç Belediye Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Yalvaçta öğle yemeğinde bir araya geldi. Direktör Uğur Harmanda belediye çalışanları, oda başkanları ve oda üyelerine uygulanacak indirimli sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

 

PARKHAYAT Akşehir Hastanesinin davetine Yalvaç Belediye başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Yalvaç Belediye başkan yardımcısı İbrahim ŞEN, Yalvaç Ticaret Odası Başkanı Nuri DİRİK , Yalvaç Terziler Odası Başkanı Rüştü DÖKLÜ, Yalvaç Ziraat Odası Başkanı Ali SARIPINAR, Yalvaç Esnaf odası başkanı İsmail AKKAŞ, Yalvaç Şoförler Odası Başkanı İlhan DEMİRKILINÇ, Yalvaç Kalaycılar Odası Başkanı Yusuf ÖZMEN,Yalvaç Birlik başkanı Ersin ULUSOY ve Mehmet ÇIRPAN katıldılar.

 

Hastane hizmetleri hakkında bilgi veren PARKHAYAT Direktörü Harmanda yakın bölgede ki hastanelere nazaran muayenelerde, medikal yatışlarda ve ameliyatlarda bölge halkının ekonomik durumuna uygun bir fiyat politikası takip ettiklerini söylerek, PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde diğer özel hastanelerden farklı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarından Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi polikliniklerinden muayene girişlerinde FARK ÜCRETİ ALINMADIĞINI iletti.

 

Ayrıca HARMANDA Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarının Acil servisteki Acil Hal muayenelerinden ve yoğun bakımda tedavi gören hastalardan da herhangi bir fark ücreti alınmadığı konusunda da bilgiler verdi.

 

Davette Belediye çalışanları ve oda mensuplarına uygulanacak indirimli sağlık hizmetleri ve oranları hakkında da bilgi verildi. PARKHAYAT Başhekimi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Ali Galip Gündoğar hastane yönetimi olarak amaçlarının bölge halkına en yakın, en hızlı, en kaliteli ve en ekonomik sağlık hizmetini vermek olduğunu ileterek, açılıştan bugüne kadar gelinen sürede halkın hastanelerine gösterdiği ilgi, memnuniyet ve teveccühün amaçlarına giden yolda kendilerini motive ettiğini söyledi.

 

Yalvaç Belediye Başkanı ve Oda Başkanları PARKHAYAT yönetimine nazik davetleri için teşekkür ederek Yalvaç’a yakın bir bölgede özel sağlık hizmeti verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ilettiler.

 

Soru cevap şeklinde devam eden davet Başhekim Dr. Ali Galip Gündoğar’ın belediye başkanı ve oda başkanlarına katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini iletmesi ile son buldu.