rn Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’de yürütülen Afrin Harekatına destek için bir grup vatandaş tarafından araç konvoyu düzenlendi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu



 Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’de yürütülen Afrin Harekatına destek için bir grup vatandaş tarafından araç konvoyu düzenlendi.   

  Sandıklı Otogarda bir araya gelen grup, ilçedeki caddelerde şehir turu atarak “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları attı. Şehir merkezinde İstiklal Marşı okuyan grup daha sonra dağıldı. Konvoyu düzenleyen Ramazan Çetinkaya; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz Suriye’de yürütülen “Zeytin Dalı” Harekatına destek olmak adına Sandıklı Halkı, gençleri ve Sandıklı Off Road grubu üyeleri olarak konvoy oluşturarak Mehmetçiğimize destek vermek istedik. 10 Aralık 2015 tarihinde Sandıklı ilçemizden 12 TIR yardım Sandıklı Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından yardım malzemesi toplandı. Birçok ilden daha fazla bir yardımdı bu ve bu yardımı Suriye’de bulunan Bayır Bucak Türkmenlerine gönderdik. Geçtiğimiz ay da 42 bin mercimekli bükme Afrin bölgesindeki askerlerimize gönderdik. Toplanmamızın başka bir güzelliği ise bugün itibari ile sınırlarımızla terör örgütlerinin hiçbir bağlantısı kalmamasıdır. Bunu kutlayacağız ve Mehmetçiklerimize de moral vereceğiz” dedi.