MHP MERKEZ İLÇE NURİBEY KASABASINDA

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe



      

          MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi KARTAL ve yönetimi üyeleri Nuribey kasabasının belde teşkilatı açılışı ve partiye yeni üye olan vatandaşlara rozet takma programına katıldılar. Gerek Afyonkarahisar merkezi gerekse merkeze bağlı belde ve kasabalarda yaptıkları başarılı çalışmalarla vatandaşlardan takdir ve teveccüh gören heyet çalışmalarına Nuribey kasabasında devam etti. 

          Program sonrası açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı KARTAL ‘’ Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 9 Işık'ta belirttiği üzere Köycülüğü, Tarımsal Kalkınmayı yüreği kirlenmemiş Anadolu insanının tertemiz yüreğine hizmet etmeyi kendimize düstur edinerek yolumuza devam ediyoruz. Nuribey kasabasına hizmete açılan belde teşkilatımızın yeni binası vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Davamıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsine de hoş geldiniz diyorum. Partimizin çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlarımızın bizlere olan samimi duygular ile yaklaşımları bizlerde ayrıca memnuniyet oluşturmaktadır. Yılmadan , yolumuzdan sapmadan dik bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir. Bu kapsamda tüm vatandaşlarımıza ve davamızın kıymetli temsilcilerine teşekkür eder , çalışmalarında da başarılar dilerim. ‘’ dedi.