Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısı Turan Çoban, Genel Hizmet yöneticisi Mustafa Turunç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı’yı dernek binasında ziyaret ettiler.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kumartaşlı, böylesine hassas bir dönemde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Türk Kızılay’ına teşekkür etti.

Şehit Ailelerinin ve Gazilerimizin her zaman baş taçları olduğunu belirten, Türk Kızılay’ı Şube Başkan Yardımcısı Turan Çoban ve Genel Hizmet yöneticisi Mustafa Turunç, vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin emanetleri olan Aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Çoban; “Allah şu an Afrin’de mücadele eden güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin. Ordumuzun her zaman yanındayız.” dedi.

Ziyarette, Kızılay Afyon Şubesi olarak, Şehit ve Gazilerimizin çocukları için içerisinde çeşitli kışlık giyeceklerin bulunduğu 30 paket hediye edildi.

Ziyarette, desteklerinden dolayı Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şubesi yetkililerine teşekkür eden, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, Şehit Ailelerine, Çocuklarına ve Gazilerimize Kızılay tarafından verilen destekten her zaman güç aldıklarını verilen bu hediyelerle de kendilerini onure ettiklerini belirterek, Şube Başkan Yardımcısı Turan Çoban ve Mustafa Turunç’a teşekkür etti.