Çay Şoförler Odası seçimlerinde, 4 aday yarıştı, ipi göğüsleyen Muhterem Fidan oldu

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Çay Şoförler Odası seçimleri  cumartesi günü gerçekleştirildi. 4 adayın yarıştığı seçimlerden mevcut aday Muhterem Fidan en çok oyu alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Çay Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen seçimlere Muhterem Fidan’ın yanı sıra, Ufuk Yılmaz, Arif Ayhan ve Kadir Uysal aday oldular.

Divan Başkanlığını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yaptığı seçimlerde,  divanda Berberler Odası Başkanı Ahmet Tan,  Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl, Çay Esnaf Odası Başkanı Ceylan Güler ve Elektrikçiler Odası Başkan Vekili Mehmet Büyükbezgin görev aldı.

ESOB Başkanı Konak, tüm adaylara  seslenerek “Ne olursa olsun, burada Çay  Şoförleri kazanacaktır. Birlik ve beraberlik içinde olun. Kim kazanırsa kazansın, önce Çay ilçesini düşünmelidir” dedi.

Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı güvenlik tedbiri aldığı  seçimler sonunda Muhterem  Fidan 33, Ufuk Yılmaz 30, Arif Ayhan 28 Kadir Uysal ise  6 oy aldı. Çay Şoförler Odası’nın 119 üyesi bulunuyor.