ZAFER KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERİ YUSUF BALCI'DAN ATSO'YA ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı’yı makamında kabul etti

 

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Genel Sekreterliği’nde 19 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Genel Sekreterlik görevini sürdüren Yusuf Balcı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Serteser ile Balcı, 2017’de yapılan çalışmaları değerlendirirken 2018’de gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında da istişare etti.

 

BÖLGEYE DEĞER KATIYOR

 

Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa’nın gelişmesine ve büyümesine katkı sunan Zafer Kalkınma Ajansı’nın bölge için önemine dikkat çeken ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Sayın Genel Sekreterimiz ile çalışma imkanı bulduk. Yusuf Balcı’nın bölgemize değer kazandırdığını düşünüyorum. Sayın Genel Sekreterimiz ile çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık” dedi.

 

PROJE YAKLAŞIMI BENİMSENDİ

 

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ise TR33 Bölgesi’nin hızla kalkınması için gayret gösterdiklerini söyledi. Balcı, “Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa illerimizde önemli çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Kalkınma Ajansları’nın çalışma ve proje destekleme yaklaşımının da kurum ve kuruluşlarımız tarafından benimsendiğini görüyorum” ifadelerini kullandı.