Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Career Planning in Online Business" projesi kapsamında dört farklı ülkeden Afyonkarhisar’a gelen yabancı öğretmenleri kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Erasmus'un 30. yıl etkinlikleri kapsamında Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Career Planning in Online Business" projesi kapsamında dört farklı ülkeden Afyonkarhisar’a gelen yabancı öğretmenleri kabul etti.

 

            Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Uğur Tozal başkanlığında gerçekleşen ziyarete, projede yer alan Müdür Yardımcısı Fatih Karaca ve İngilizce Öğretmeni Hüseyin Tanrıkulu ile İtalya'dan; Nadia D'elia ile Lucia Zanchi, Macaristan'dan; Zsuzsanna Hegedüsne, Livia Margittay ile Romans Budniks, Makedonya'dan Arben Vila ile  Sahit Ibishi ve Bulgaristan'dan; Katya Zamfirova ile Antoaneta Antonova katıldı.

 

            "İLİMİZİN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ"

 

            Ziyarette projeyle ilgili Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Okul Müdürü Uğur Tozal, bu projeyle ilimizin tanıtımına katkı sağlamayı ve kültürlerarası etkileşimi arttırmayı amaçladıklarını söyledi.  Projenin ayrıca, meslek lisesi öğrencilerinin mezuniyetleri sonrasında kariyer edinme sürecinde, elektronik ticaret ve kariyer planlama becerisini arttıracağını kaydeden Tozal, yabancı öğretmenlerin ilimizde kaldığı süre boyunca, çeşitli eğitim faaliyetleri ve gezi turları yapılacağını sözlerine ekledi.   

 

            Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı projeye katılan yabancı öğretmenleri ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise ziyarette belediyenin faaliyet alanları ve ilimizle ilgili bilgi verdi. Projenin hedeflenen amaçlara ulaşmasını temenni eden Başkan Çoban, Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini bu çalışmasından dolayı tebrik etti.