AFYONKARAHİSAR BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MURAT TABAK VE BOLVADİN TİCARET BORSASI BAŞKANI HACI BOYAR’IN GİRİŞİMLERİYLE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) TARAFINDAN BOLVADİN’E VERİLEN OKUL SÖZÜNÜN YERİNE GETİRİLECEĞİ KAYDEDİLDİ. (MURAT TABAK-SOLDA

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

Afyonkarahisar Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak ve Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Hacı Boyar’ın girişimleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bolvadin’e verilen okul sözünün yerine getirileceği kaydedildi.  

  Başkan Tabak, TOBB tarafından Bolvadin’e okul yaptırma sözünün Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve TOBB-ETÜ arasında imzalanan protokol kapsamında yatırım programına alındığını belirtti. Başkan Tabak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  "Protokol kapsamında ilçemize 24 derslik bir okul yapılacak. Yapılan ön çalışmaya göre okul 7 milyon 750 bin TL ye mal olacak. Bizler Bolvadin için çaba sarf eden kurumlar olarak memleketimiz için projeler üretiyoruz. Söz konusu okul yapımı da bu ortak çalışmalarımızdan biridir. Bu çalışmamızın sonucunu görmekten son derece mutluyuz. Bu okulun bir özelliği de yapılacak 18 okul arasında tek ilçe olmamızdır. Bu nedenle bizlere her zaman her çalışmamızda olduğu gibi bu yapılacak 24 derslik okul için de desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımızı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sonsuz şükranlarımızı bildiriyoruz. Bu çalışma ile TOBB camiası olarak eğitime ne kadar önem verdiğimiz bir kez daha ortaya konmuştur. Bildiğiniz gibi daha önce de odamız aracılığıyla TOBB Bolvadin Meslek Yüksekokulunda bir bina yaptırmıştı. Bu nedenle Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Bolvadin’e verdiği değerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”