2017 yılının en popüler hizmetleri belli oldu …

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Online hizmet alanında Türkiye’de sektör lideri olan Armut, hizmet verdiği 2000 kategori arasında talep sayısındaki artış ve kategori hacimlerine bakarak öne çıkan hizmetleri değerlendirdiği 2017’nin En Popüler Hizmetleri’ni açıklarken Medya Takip Ajansı Interpress’in konuyla ilgili medyada yapmış olduğu incelemeye göre, bir önceki yıla göre yoğun talep artışı yaşanan Kişisel Antrenör kategorisinin yılın en popüler hizmeti olduğu belirlendi.

 

Ütücü ve Koltuk Yıkama da popüler hizmetler arasında …

 

Bir önceki döneme göre talep sayısındaki artış ve kategori hacimleri dikkate alınarak belirlenen listeye göre dış görünüşümüze ve evlerimize daha çok özen gösterdiğimiz ortaya çıktı. Yüzde 300’le yüzde 380 arası büyüme göstererek ilk beşe giren diğer hizmetlerin ise sırasıyla, Ütücü, Diyetisyen, Koltuk Yıkama ve Radyatör Petek Temizliği olduğu tespit edildi.

 

Diyetisyen ve Kişisel Antrenör talebinde Çankaya öne çıktı …

 

Türkiye’nin 4 bir yanından alınan gerçek müşteri taleplerine göre oluşturulan listeye göre, en popüler servisleri talep eden şehirler sıralamasında İstanbul, Ankara ve İzmir ön plana çıkarken, Diyetisyen ve Kişisel Antrenör taleplerindeki artışla dış görünüşüne en çok dikkat eden ilçenin Ankara’nın Çankaya ilçesi olduğu görüldü. İncelemeye göre İstanbul’da Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar’dan en çok Koltuk Yıkama, Ütücü ve Radyatör Petek Temizleme talebinin geldiği anlaşıldı.